Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használ vki itt textílpelust?

Használ vki itt textílpelust?

Figyelt kérdés
Hogyan történik a pelenkázás, úgy értem, a pelenkán kívül még mit adtok a babátokra?Tesztek vmit még pluszban a pelenkába bele ( vmilyen betétet )?
2011. jún. 20. 18:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jah, amúgy popsikrémet se használunk, mert felesleges, gyönyörű a popsija a babámnak...
2011. jún. 21. 07:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Tegnapi vok, a sógornős. Még esetleg annyi, hogy az Ágnes pelenka nem olyan olcsó, nem akarok hülyeséget mondani, de kb 1000 FT, 10 db van benne. Hosszúkás és vékony. Ha ezt raksz bele sokszor elég csak azt cserélni, nem kell az egész pelenkát.

Én kaptam egy csomaggal anyukámtól és azt használtuk sokáig a fürdetéshez, mint egy fajta mosdókesztyűt vagy szivacsot, mert a vízben jó puha lett. ( Érdekes, hogy az első csomagunk nagyon sokáig elég volt, nem használódott el a vízben sem, de amit már én vettem, ugyanaz a márka, tök hamar szétfoszlott. Vmiben más volt az anyaga. )

2011. jún. 21. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!