Használ vki itt textílpelust?
Bocsi, de nem erre voltam kiváncsi..
Az angol pólya se divat pl., mégis "többet tud", mint a nagyokosok, akik aztán cipelik a gyereküket az ortopédiára...
En gondolkodtam rajta, hogy esetleg kornyezettudatossagbol azt hasznalnek, de 2x annyiba kerulne, mint az eldobhato pelus. Kell hozza betet, ami van moshatoba es edobhatoba is, kell ugye a negyszog alaku pelenkavaszon, amibol a jo minoseguek egetvero aruak, a rosszabbak pedig nem birjak a magas hofokos mindennapi mosast, es kell hozza a vedofolia.
Itt egy link, hogy hogyan kell elkesziteni:
Ilyet lehet a textilpelusba tenni.
Köszi a válaszokat és a linkeket, nagyon hasznosak.Szerintem sem drágább, sőt, kimondottan gazdaságos:a párom 10 db igazán jó minőségűt vett Tescoba, 180 ft/db-ját, ami nevetséges összeg, és ezeket még szinte vasalni se kell, 90 fokon átpörgetem őket és gyönyörű fehérek, tiszták.Vasalni azért szoktam, hogy még puhább, kényelmesebb legyen, jóllehet a LENOR mellett nem kell ( ez term.nem a reklám helye volt ), de én alapból azt használok.Gumibugyiból van 2 db neki, nem több, ebből naponta egy bőven elég, mert ha átnedvesedik a pelustól, elég egy nedves törlőkendővel áttörölni a belsejét, azt egy Szilvia törlőpapírral és ennyi, ezt csak minden másnap cserélem.Mosni nem mosok mindennap lisis pelust, összegyűjtöm őket egy lezárt fedelű vödörbe, ecetes, folyékony szappanos vízbe, aztán, ha összejött egy jópár, akkor mosom, de azt se viszem túlzásba, 5 perc intenzív pörgetés 90 fokon szerintem bőven tettem a higiéniáért.Kakisakat azonnal beáztatom, mégpedig kamillateába ( a tegnapról megmaradt maradék kiválóan alkalmas erre a célra ), kicsit sárgák lesznek tőle, de olyan jól oldja a kakit, hogy utána csak át kell pörgetni az előbb említett eljárással és gyönyörű fehérek ismét..
Fehéríteni egy hónapban egyszer szoktam.Jah, előzőhöz: energiában és időben számolva se lőttem túl a célon, a kakisak áztatása max fél óra és utána mosás, majd teregetés.Ebben mi a cécós?Mostam én eleget az eldobható pelusok okozta balesetek miatt és dobtam is ki már vadiúj bodyt, mert menthetetlen volt egy kiadós hasmenés után.
Ezt az Ágnes betétet ki fogom próbálni mindenképp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!