Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gekko játszóházban jártatok...

Gekko játszóházban jártatok már? (Bp. )? Vélemények?!

Figyelt kérdés

12. kerületbe akarom elvinni!!!

Járt már valaki, akármelyikben is????

Állapotfelmérésre mennénk!!!

VÉlemyényeket légyszi!!!

2011. jún. 20. 17:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Én is gondolkodtam a Dévény tornán!!

Nem tudod esetleg, hogy mennyibe kerül?

Lehet, akkor nem viszem a Gekkoba, ha ennyi negatív válasz érkezett róla...!

És , aki felhívta a figyelmem, az írás jelekre:

Szerintem, rajtad kívűl mindenki tudja, hogy nem parancsokat akarok osztani!!!!!!!!

Légyszi,csak a kérdésre válaszolni!

Köszönöm!:)

2011. jún. 22. 22:44
 12/14 anonim ***** válasza:

2.vagyok.

Nem, ez egy sima játszóház hanem órákat tartanak babáknak ami már önmagában is vicces szerintem és mondom, olyanok vannak, hogy csőben kúszás, forgás a földön, labdagurítás, nagyobbaknak babamorzsolgatás, rajzolás, ragasztás, színeket tanítják, könyveket nézegetnek stb...szóval minden olyat amit te otthon is megcsinálsz vele ill. ha elviszed egy sima játszóházba ahol kedvére azt csinálhat amit akar (óránként 1200Ft ért és nem 5000ért) ugyanezt éred el vele. ha valami gond van vele tényleg vidd inkább szakemberhez, gyógytornászhoz ne a Gekkoba. Szerintem ez csak a nagyon unatkozó sznob anyukák találkahelye. :O

2011. jún. 24. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Bocs, azt akartam írni, hogy ez NEM egy sima játszóház...
2011. jún. 24. 17:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!!

Mivel nem vagyok unatkozó sznob anyuka:)), ezért szerintem leteszek a Gekkóról, főleg, ha ugyan azt csinálják, mint 1 sima játszóházban!

Köszi a felhomályosítást!!:))

2011. jún. 24. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!