Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gekko játszóházban jártatok...

Gekko játszóházban jártatok már? (Bp. )? Vélemények?!

Figyelt kérdés

12. kerületbe akarom elvinni!!!

Járt már valaki, akármelyikben is????

Állapotfelmérésre mennénk!!!

VÉlemyényeket légyszi!!!

2011. jún. 20. 17:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én jártam a 12. kerületibe fél évig, 8 hós volt a kiscsaj, mikor először mentünk. Állapotfelmérés rendben volt, aztán 3-4 fős csoportba jártunk, ahol vele egykorúak voltunk, sokat énekeltünk, érdekes feladatokat csináltunk, mozgás nagyon jót tett neki, kellemesen elfáradt!
2011. jún. 20. 20:28
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!!:)

És meg voltál elégedve?

Bocsánat, ha hülyén fogalmazok, de volt értelme?Megérte a pénzt?

Köszi!

2011. jún. 20. 20:55
 3/14 A kérdező kommentje:
És még annyit elfelejtettem, hogy az állapotfelmérés miből áll?
2011. jún. 20. 20:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Elnézést, hogy bepofátlankodok mert én nem jártam csak egy ismerősöm. Ő nagyon szerette, a gyerek már kevésbé volt, hogy semmit nem csinált mert nem volt kedve (persze fizetni azért még kell) És hát babot morzsolgattak, rajzoltak, ragasztgattak, énekeltek, tornáztak...én soha nem fizetnék ennyit ezért. Ez lehúzás felsőfokon. (pedig vihetném ha akarnám de ez pénzkidobás)
2011. jún. 22. 19:26
 5/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Vidd inkább sima játszóházba ahol azt csinálhat amit akar, kibontakozhat. 100x többet ér.

2011. jún. 22. 19:27
 6/14 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom, hogy ez nem egy "natur" játszóház!

Hanem, a babák képességét mérik föl először,és utána talán segítenek a fejlődésben!!

Én sem tudom pontosan ezért tettem fel e kérdést!:)

Játszani nem akarom oda vinni, mert milliomos én sem vagyok, csak 1 állapotfelmérésre!!!

14 hónapos a fiam,és még nem jár önállóan, ezért mennénk!!

Azért Köszi a választ!

Jöhetnek ám még a válaszok!!!!!!!!!!!

2011. jún. 22. 19:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem a Gekkóról akkor támadtak érdekes gondolataim amikor az fogadott a honlapon, hogy "Itt fejlesztik a jövő felső tízezerének tagjait". Korababás körökben elég jól ismerik a fejlesztési lehetőségeket nincsenek túl jó véleménnyel róla. Kb. az a vélemény róla, hogy oda még egészséges gyereket sem feltétlen muszáj vinni.
2011. jún. 22. 20:02
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Kedves Kérdező! OFF Kérlek, ne írj minden mondatod után egy rakás írásjelet, mert az udvariatlan parancsolgatás. Köszi!
2011. jún. 22. 21:03
 9/14 anonim ***** válasza:

A gekkóban nem fejlesztőpedagógusok dolgoznak, hanem szó szerint bárkit felvesznek. Pedagógus vagyok és anyuka amúgy. Szóval ha szükséged van segítségre, szakemberhez vidd! 14 hósan amúgy nem gond, ha nem jár, de ez már más kérdés.

Egyébként jó a játszóház, mert énekelgetnek, tornázhatnak és minden ilyen fejleszt, nem kell hozzá semmilyen végzettség. A gyereknek jó, mert kikapcsolódik, új közösség, új játékok, új élmények.

De sajna mondom nem sokat érnek a vizsgálataik..

2011. jún. 22. 21:54
 10/14 anonim ***** válasza:
inkább gyógytornászhoz, esetleg egy dévény tornászhoz vidd állapotfelmérésre, ha a járása miatt aggódsz. kb. 18 hónapos koráig ráér elindulni, az én kisfiam 16 hósan kezdett egyedül menni.
2011. jún. 22. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!