Miért döntenek sokan a tápszer mellett a szoptatás helyett?
En is Anfliaban elek es en vagyok az egyetlen akinek tapszeres a babaja az ismeroseim kozott.
Jarunk 3 fele babas programra es kb a nok 70 %-a szoptat inkabb.
Tolem is megkerdeztek, hogy szoptani szeretnek-e.Mondtam, hogy persze...megkerdeztem, miert is kerdezi ezt a vedono , erre mondta nevetve, mert kulonben felvilagositana az anyatej jotekony hatasairol es meggyozne, hogy inkabb szoptassak.
Biztosan ez is vedono (MF/HV) fuggo.
2 honapig volt valamennyi tejem, de mit ne mondjak egyszerubb maga a szoptatas mint a tapszerezes (persze ha van tej ami nalam nem volt).
Megtalalni a megfelelo cumisuveget...nakunk a 4. marka valt csak be.Sterilizalot venni, vizet forralgatni, tapszert venni..az egyiktol sokat bukik a masiktol faj a hasa a harmadik nem kell stb stb
rengeteg penz energia es idegesseg amire megtalalod a megfeleot potlast.
Sokan azt hiszik, hogy azert kap tapszer a baba, mert egyszerubb az anyukanak.Hat nem!
Remelem a kovetkezo babam tovabb tud majd szopizni.
Az en szobatàrsam már a korházba is csempéztetett be tàpszert.
Ő konkrétan azért mert a babàja tiz percenként szopizni akart.szivott kettőt elaludt. . .azt mondta tàpszerrel többet fog aludni. . .Plussz fajt a szoptatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!