Szoptatás után tápszer?
Ivójoghurt, kakaó, karamellás tej, maci kávé.
Valamelyiket csak elfogadja:) Fiam 14 hósan kezdett kakaózni, nagyon szerette. Unokahogi ivójoghurtot ivott minden reggel (actimelből 2 dobozzal).
Szia
Nálunk 9 hónaposan volt ez,mint nálatok..
A kislányomnál az vált be,hogy sűrűre csinálom,és úgy kanállal megeszi.
Ez a "recept": 60gr banán (ezt villával szétnyomkodom)+50gr víz--) a mikróba bedobom,míg meleg nem lesz. Ezután 40 gr tápszerrel elkverem,szétnyomkodom a csomókat,és kész. Esetleg ha még mindíg nem lenne a kanalazáshoz elég sűrű,akkor mehet bele egy kis darált kesz.
Vagy még ha nagyon nincs kedve enni,mert mondjuk beteg,akkor joghurtos vizet teszek a mikibe melegíteni,és abba rakom bele a tápszert.
Ez kb ebből áll: 120 gr meggyes,vagy barackos vagy valamilyen joghurt+ 30gr víz + a tápszer.
Ha nagyon nem akarna tápszert enni,akkor meg simán adhatsz neki tejpépeket is. Nálunk a kekszes piskótás,a csokis a menő,de másokat is próbáltunk már,de ezeket tuti hogy megszei.Ja..és a milupát szoktunk venni.
Ha van valami kérdésed még ,akkor szívesen segítek!
Üdv.,Egy 16.5 hónapos kislány anyuja :)
10.15-ös vagyok.
Még az jutott az eszembe,hogy a tejbegízzel is megpróbálkozhatnál.
Én azt is banánnal,meg kekszel,meg egy kis cukorral,vaníliáscukorral szoktam csinálni neki.
Az én kislányom szereti. Simán nem iszik meg semmit,csak ha kanállal etetjük..
A mi kakaónkból kért már,és mondta is,hogy nyam-nyam..tehát ízlett neki..viszont ha cumisüvegbe,vagy a csőrösébe raktam,az úgy máris nem volt olyan jó,és fintorgott.... :)
Szóval ilyen téren nagyon válogatós a csajszim.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!