5 és fél hónapos kisbabát már neki lehet támasztani egy kemény párnának ülő helyzetben?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mennyire terheli a kis gerincét, de kifejezetten élvezi, hogy új szemszögből lát mindent.2011. jún. 20. 13:59
1/4 anonim válasza:
Ha még nem ül magától, akkor nem jó, ha kitámasztva ül. Persze, ha pár percig van úgy, nem hiszem, hogy baja lesz, de még azért nem egészséges neki.
2/4 anonim válasza:
Én sosem támasztottam a kisfiamat, amíg nem tudott egyedül stabilan ülni. Volt kis pihenőszéke, ha más szemszöget akartam mutatni neki, abból látta - amíg az nem volt meg, a bébihordóba tettem nézelődni.
3/4 anonim válasza:
Nem.
Tök mindegy mennyi idős, a lényeg az, hogy tud e egyedül ülni vagy nem. Ja, nem megülni, hanem egyedül felülni! Mert amíg ezt nem tudja, a gerince nem elég erős és több kárt teszel benne, mint gondolnád.
Tedd hasra a földre, úgy is más szögből lát mindent. Vagy tedd a hordozóba, abból is tud kukkerolni. Vagy pihenőszék, amitek van.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom. Pár percig ült, de feltámadt bennem néhány kérdőjel, ezért is írtam. Köszönöm!
2011. jún. 20. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!