Babakocsit keresek a 6 hónapos kisfiamnak. Milyen konkrét típust javasoltok?
Szia!
Én éppen eladni akarom nevetséges áron a kocsinkat. Graco Aerosport Plus. Nem érdekel? A követelményeknek megfelel, sztem.
nekünk ilyen van igen. fektetheted teljesen vízszintesbe is, a fiam 80 centi, ő már csak ül benne, de így a laba a lábtartórész feléig ér, szóval nem lóg le az ülésről még. de ha gondolod este, ha elalszik a manó, lefutok a pinyóba és megmérem:)
1. voltam.
Az 1.-nek köszönöm szépen az infót! :)
A 2.-tól kérdezem, hogy mi lenne az a nevetséges ár? Budapesti vagy? Képet tudsz róla küldeni? Megtennéd, hogy leméred nekem a belső hosszát a kocsinak fekvő helyzetben? Ja, és megkérdezhetem, miért akarod eladni?
2. vagyok. A legegyszerűbb, ha megnézed a Vaterán, ott hírdetem. Ott a keresőbe írd be, hogy Aerosport. Egyet-kettőt kiad, a 13900 Ft-os az. Ott van kép is róla.
Azért szeretném eladni, mert nagyon kicsi az autónk (Matiz) és nem fér el benne sehogy. A kisfiam most öt hónapos, szóval nem sokat használtuk.
Szóval nézd meg, ha érdekel írj e-mailt.
1. vagyok. megnéztem a vaterán...
nekem bejön, baromi szép kocsi:))
szerintem vedd meg!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!