Olyan nehezen választok babakocsit, kéne egy kis segítség, szerinted melyik babakocsi lenne jobb 16 hós kisfiamnak és miért?
Melyiknek mi az előnye és a hátránya?
vagy
vagy
Budapesten lakom, délutáni sétákhoz, kisebb bevásárláshoz keresem az igazit, ami még a telet is jól kibírná hóban és vastag kezeslábasban se lenne kényelmetlen kisfiamnak.
Nagyon nehezen jutok el babakocsi boltba,hogy személyesen kipróbáljam (egyedül a Hauckot tudtam múltkor kutyafuttában megtologatni kicsit, az tetszett), férjem sokat van külföldön. Ezért is kérném így online a segítséget.
Köszi szépen! Klassz! Ha még olvasod, azt is meg tudod írni, miért a Hauckra szavazol?
A Hauck amúgy nekem is nagyon tetszik és a Malibu most akciós is.
Hauck.
A kerekei miatt. Nekem ez a leginkább jól irányítható, könnyen kezelhető babakocsi.
Nekünk is Hauck Malibu van, nagyon szeretjük, bevált!
Könnyű kocsi, irányítani is könnyen lehet akár 1 kézzel is. Bátran ajánlom, most jó áron is van!
Nekem is Hauck Malibum van,és nagyon szeretem,én ezt ajánlanám!!!A kisfiam is imádja, egyedül ebbe a babakocsiba nem sírt még!!!:)1 éves amúgy.
A 3. babakocsi amit linkeltél, a B.D mini, na azt nem ajánlanám.A barátnőmnek ilyen a kocsija,és iszonyat picike.Szó szerint mini. Télen, csak nagyon szűkösen lehet beleférni, az én fiam bele sem férne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!