9 hónapos fiam beverte a fejét a kádba, ugye nem lesz baja?
Figyelt kérdés
Ma az esti fürdésnél előrebukott a fürdetőkarikával,és lefejelte a kád alját.Kb 20 ft-os nagyságban bepirosodott neki,de az ijedségen kívül semmi baját nem láttuk.Még csak sírni sem sírt.Utána pancsolt tovább nevetgélve,és a vacsorával,alvással sem volt gond.2011. jún. 19. 21:26
1/5 anonim válasza:
Ne aggodj nincs semmi baja. De azért figyeld, 24 órán belül jelentkezhet az agyrázkodásnak tünete.
2/5 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem még írni,hogy pontosan a homlokát verte be a szemöldökénél
2011. jún. 19. 21:33
3/5 anonim válasza:
Első vagyok. Az én fiam a polcunk szélébe verte be a két szeme közt, ugy hogy hanyatt vágta magát és pár percre nem volt magánál, hála nem lett semmi baja. Az ilyedségtől eltekintve ha azóta ugy viselkedik ahogy szokott, akkor nem lesz vele gond. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Most jelenleg alszik,de miután beverte,megpuszilgattuk neki és vigyorogva játszott tovább.
Köszönöm a bíztatást :)de azért nagyon megijedtünk
2011. jún. 19. 21:52
5/5 anonim válasza:
Megint én. Ez természetes hogy megilyedtél. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!