16 hónapos lányom beverte a fejét. Vigyem orvoshoz?
Figyelt kérdés
Motorozott, és hátra esett beverte hátul a fejét a lépcsőbe. Felsírt, jókedvü játszik eszik szépen. Nagyon megijedtem! Elvigyem az orvoshoz?2010. júl. 16. 12:47
1/5 anonim válasza:
Figyeld, hogy csinál-e valami szokatlant (szédül-e, hány-e, fáj-e Neki a feje, követi-e a szemével az ujjad pl., stb.). Ha semmi különöset nem tapasztalsz, a helyedben én nem vinném el.
Viszont, ha nagyon aggódsz, inkább menj és majd a doki megnyugtat, hogy minden rendben van.
2/5 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon beverte, akkor a biztonség kedvéért megnéztem a baleseti sebészeten és kérnék egy koponyaröntgent neki. De azt tudnod kell, hogy ha beviszed akkor valószínűleg bent fogják a kórházban 3 napos megfigyelésre, legalább is a legtöbb kórházban így van.
3/5 anonim válasza:
Lányom 16 hóós, kb 2 hónapja bevetre reggel a fjét, aztán este. Végül apárom levitte dokihoz, megnézte, semmi baja, azt mondta sokat kibírnak.
Azt mondta,ha beveri a fejét,nézni kell, hogy nem hány-e, pupillásit, nem alszik-e sokat.
Azóta is sokat eszik, mostanában a 2 térde sebes állandóan
4/5 anonim válasza:
Nah, mizu van a Csajszival? Jól van?
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, jól van, nem hányt, nem szédelgett, párom azt mondta ne vigyük röntgenre. Köszi az érdeklődést! A frászt hozza rám az eséseknél!
2010. júl. 18. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!