Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van ötletek, hogy mi baja...

Van ötletek, hogy mi baja lehet a babámnak?

Figyelt kérdés
most kórházban van, 11 hetes lesz:(kb. 2 hete romlik az étvágya, üvölt etetés közben, pár korty után abbahagyja, mintha félrenyelne úgy csinál, most este el se akarta kezdeni az evést, nem szorítja rá a cumira se rendesen a száját, mintha nem tudná bekapni.a kórházban mást nem csinálnak, csak tömni próbálják, délután már hányt is ettől:((((
2011. jún. 19. 21:01
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
töröljétek már légyszi azt a választ!
2011. jún. 19. 23:09
 22/28 anonim ***** válasza:

Az afta jó ötlet! Most volt a kisfiamnak, igaz ő 3 éves, de nagyon megszenvedtük. Először azt se tudtuk, mi baja van. Az első éjjel szinte semmit nem aludtunk, vagy 6szor kelt sírva, nehezen nyugodott meg. Aztán reggel hagyta csak megnézni, akkor láttam, hogy aftás a szája. Kaptunk rá ecsetelőt, attól is visított, mert ugye csípte neki. Az első két nap szinte semmit nem evett, az első falat után újabb sírás. Inni is alig tudott. Rettenetes volt.

Szóval simán elképzelhetőnek tartom, hogy a kis torka aftás. Az nagyon fájhat neki. El is hiszem, hogy nem akar enni. Remélem ma már kiderül, hogy mi a baja.

Majd írd meg, ha már tudsz valamit!

2011. jún. 20. 06:54
 23/28 anonim ***** válasza:
hála istennek törölték. nem értem az ilyen hülyéket. én is kíváncsi vagyok hogy mi lehet, és nagyon remélem, és szorítok neked hogy valami "kis" dolog legyen. jobbulást kívánok a picikédnek.
2011. jún. 20. 10:21
 24/28 anonim ***** válasza:
És a széklete rendben van? Mert a Kisfiamnál 4 hónaposan volt ugyan ez! Egyik napról a másikra nem akart enni, csak húzta magát folyamatosan és üvöltött. Mi is voltunk kórházban, ott derült ki, hogy a végbelénél van egy kis szakadás és az fájt neki nagyon. Ahogy elkezdtük a hozzátáplálást, egyből könnyebb lett a széklete és rendbe jött hamar. Remélem azért tudtam segíteni!!!
2011. jún. 20. 15:31
 25/28 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

mi is gasztroenterológusnál voltunk

2011. jún. 20. 15:32
 26/28 anonim ***** válasza:
Na, van valami hír?
2011. jún. 20. 20:03
 27/28 A kérdező kommentje:

sziasztok!

beszéltem orvossal. vérben, vuzeletben nem találtak semmit, nincs gyulladás, se fertőzés.

holnap megy ultrahangra, hogy hátha refluxos.

ma kicsit jobban evett, nem engedtem tömni se. nem kellett infúzió.

igazából semmit nem tudott mondani az orvos, gondololm majd ráfogják a refluxra. legyen igazuk.

köszönöm az érdeklődést!!!! aranyosak vagytok. majd írok holnap is.

2011. jún. 20. 21:03
 28/28 anonim ***** válasza:

Szia! Én írtam, hogy talán a torka. Egyébként közben eszembe jutott, hogy már olvastam olyat, hogy nem jön fel teljesen a tej/étel-vagyis nem bukja ki-, de attól még a torkát marhatja.

Tudtok már valami konkrétat?

2011. jún. 21. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!