Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van ötletek, hogy mi baja...

Van ötletek, hogy mi baja lehet a babámnak?

Figyelt kérdés
most kórházban van, 11 hetes lesz:(kb. 2 hete romlik az étvágya, üvölt etetés közben, pár korty után abbahagyja, mintha félrenyelne úgy csinál, most este el se akarta kezdeni az evést, nem szorítja rá a cumira se rendesen a száját, mintha nem tudná bekapni.a kórházban mást nem csinálnak, csak tömni próbálják, délután már hányt is ettől:((((
2011. jún. 19. 21:01
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
4 óránként eszik elvileg, de így sem akar. nagyon keveset alszik, és sokat sír:(tejmentes tápszert sem issza, sűrítés sem használ. most estére valószínű infúziót kell kapnia:(torka kicsit vérbő, más egyelőre nincs. vettek vért, vizeletet, még eredmény nincs.a kórház eddigi terápiája egyelőre, hogy megpróbálják megtömni:( mit csináljak???
2011. jún. 19. 21:04
 2/28 A kérdező kommentje:
többféle cumifejet próbáltam már, nem az a probléma. újszülött korában nem volt gond, szépen evett, csak kb. 2 hete egyre rosszabb a helyzet.
2011. jún. 19. 21:05
 3/28 anonim ***** válasza:

A nyelve rendben van -nincs letapadva vagy ilyesmi? Hallottam már ilyet.

Nem lehetsz ott vele? Szegény :(

2011. jún. 19. 21:08
 4/28 anonim ***** válasza:

Lehet tejérzékeny és megfájdul a hasa, azért nem eszi a tápszert (gondolom nem anyatejet eszik). Vagy nem ízlik neki a tápszer íze. A súlya sem gyarapodott, sőt fogyott is már?

Nálunk is volt nem evős időszak, de nem ennyire durva.

Azért a labor eredmények lehetnek mérvadóak.

Minden jót nektek!

2011. jún. 19. 21:10
 5/28 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy fáj a torka és azért nem akar enni? Bár ha csak kicsit piros...

Remélem semmi komoly, mielőbbi jobbulást a babának!

2011. jún. 19. 21:11
 6/28 A kérdező kommentje:

nincs letapadva, mert eddig jól evett:(

nem lehetek ott vele, mert a koraszülöttosztályra tették, hogy ne kapjon el fertőzést más gyerekektől, csak etetésre mehetek be, naponta 4szer fél órára. most sírva hagytam ott:((

2011. jún. 19. 21:11
 7/28 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

felmerült a tejérzékenység, de a tejmenteset sem eszi:( a tejalapút sem ette, úgyhogy nem az ízével van baja:(

én is a torkára gondoltam, de ha refluxos lenne, akkor eddig sem evett volna, nem?

2011. jún. 19. 21:13
 8/28 A kérdező kommentje:
képzeljétek, 100-120 ml-ről visszaesett 50-60!!!!! ml-re, amit megeszik és azt is csak hosszas unszolásra. borzalmas!!!!
2011. jún. 19. 21:14
 9/28 anonim ***** válasza:

Szerintem a refluxtól annyira nem fáj a torok, hogy ne egyen azért és akkor sűrűn vissza is jött volna a kaja neki, feltűnt volna neked.

Fú, de rossz lehet neked, hogy nem lehetsz mellette!

A labor mikor lesz meg? Sinlacot nem lehet adni neki?

2011. jún. 19. 21:15
 10/28 anonim ***** válasza:
De fogyott is??? Nálunk 100ml-t nagyon sokára evett csak meg, 70-80ml-ket evett, az még nem gond, ha gyarapszik mellette. Igaz az éjszakát még 17 hósan sem alussza át, mármint eszik még éjjel, de majd csak kinövi.
2011. jún. 19. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!