Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van ötletek, hogy mi baja...

Van ötletek, hogy mi baja lehet a babámnak?

Figyelt kérdés
most kórházban van, 11 hetes lesz:(kb. 2 hete romlik az étvágya, üvölt etetés közben, pár korty után abbahagyja, mintha félrenyelne úgy csinál, most este el se akarta kezdeni az evést, nem szorítja rá a cumira se rendesen a száját, mintha nem tudná bekapni.a kórházban mást nem csinálnak, csak tömni próbálják, délután már hányt is ettől:((((
2011. jún. 19. 21:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
És nálunk is katasztrófa volt, megevett kb. 50ml-t, majd kb. 1 órára rá még kb.20-30ml-t. 2-3 hós lehetett, amikor ezt csinálta. 3 óránként evett nagyon sokáig, még éjjel is. Mi is próbáltunk ilyen-olyan cumikat és tápszert is váltottunk. A végére az maradt, hogy ő ilyen evő.
2011. jún. 19. 21:19
 12/28 A kérdező kommentje:

szerintem holnapra meglesz a labor, kíváncsi vagyok.

most fogyott csak, amióta 2 napja drasztikusan nem eszik, amíg evett, nagyon szépen nőtt a súlya a 100 ml-től is.

3 napja nem is kakilt, az se véletlen:(

sinlac fel se merült, sztem ahhoz még kicsi is.

2011. jún. 19. 21:20
 13/28 A kérdező kommentje:

hát nem tudom...a másik gyerekem is rossz evő, de ő már újszülött korától, rá azt mondták, hogy ilyen típus.

de ez most más:(

2011. jún. 19. 21:23
 14/28 anonim ***** válasza:

Afta, szájpenész?

Esetleg nem lehet, hogy csak sztrájkol, mert nagyon erőltettétek az evést? Mindenesetre nagyon szurkolok nektek és jobbulást!

2011. jún. 19. 21:35
 15/28 anonim ***** válasza:
egyik ismerősöm ugyanezt mesélte, és őket hazaküldte a doki hogy semmi gond, és egy másik dokinál derült ki hogy a torkán afta van. ha jól emlékszem aftát mondott.
2011. jún. 19. 21:48
 16/28 A kérdező kommentje:

egyik sem:(

nem erőltettük, mert megfogadtuk, hogy a második gyereknél nem fogjuk tömni:( a kórházban viszont borzalmasan tömik, de még így sem akar enni. meg fogja gyűlölni az evést szegény, pedig olyan jó evő volt:( olyan jól indult, valami baja biztos van:(

köszönöm a bíztatást.

2011. jún. 19. 21:49
 17/28 A kérdező kommentje:

ha innen kikerül, viszem gasztroenterológushoz---magánrendelésre!

ez a torok afta jó ötlet, eddig csak a szájába néztek bele.

2011. jún. 19. 21:51
 18/28 anonim ***** válasza:
előző vagyok. csal leecsetelte neki, és már evett is a gyerek addig meg csak ordított szegény ami nem is csoda, biztosan nagyon fájt neki
2011. jún. 19. 21:57
 19/28 A kérdező kommentje:

az igen. holnap mondani fogom az orvosnak, ha végre tudok vele beszélni.

mindenképpen megírom nektek, mi volt, olyan aranyosak vagytok, hogy próbáltok segíteni:)

2011. jún. 19. 22:01
 20/28 anonim ***** válasza:
utolsónak. normális vagy?
2011. jún. 19. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!