Csak én adok 8 hós babámnak még mindig bébiételt?
Figyelt kérdés
Kezdem magam rosszul érezni, mert itt azt olvasom mindenfele, hogy ki mit főz a babájának. Én megmondom őszintén, megveszem a boltban az üveges kaját és azt adom neki. Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb és talán még olcsóbb is. Már le kéne szokni erről? vagy nem probléma? Tényleg mindenki főz babájának?2011. jún. 19. 20:49
21/23 anonim válasza:
ja! még eszembe jutott, hogyha nincs friss akkor a fagyasztott ugyanolyan jó, ugyanis ott a fagyasztás a tartósítás, és nincs vegyi anyag. és is ezt fogom tenni, de egyelőre nem kell neki amit főzök. nyomja kifelé. én is kecskemétit adok neki, meg másikat ha akciós. a kecskemétit a hipp forgalmazza, de hogy gyártja is-e azt nemtom. szóval fagyasztott az mindig ott van kéznél. szerintem aki főz neki hurrá, aki meg nem az is hurrá, az enyém csak azt eszi. puszi mindenkinek.
22/23 anonim válasza:
az én babám 10 hónapos,üvegeset eszik. mostanában kezdi megenni amit mi eszünk,úgyhogy ha majd nem kér babakaját,akkor nem veszek neki többet,de most még csak kóstolgatja a házikosztot.
23/23 A kérdező kommentje:
Lányok!!! Rossmannban 199 ft a húsos bébi kaja!!! Én már betáraztam :)
2011. jún. 20. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!