Csak én adok 8 hós babámnak még mindig bébiételt?
Csináldúgy ahogy neked jó. Megőrülők ettől a mostani világtól, ahol úgy csinálnak mintha kötelező szabályok lennének a gyereknevelésre.
Én nem főztem neki külön,8 hónaposan,már a miénből vettem ki fűszerezés előtt. Zöldséget, husit.
3 gyerekem van a csuda győzte volna 100 félét főzni
Ennyi idös gyereknek nyugodtan lehetne a tietekböl adni, ha nem nagyon füszeresen fözöl, ha igenn, akkor mielött beleteszel csipöset, akkor vegyél ki a kicsinek.
Sokkal jobb és egészségesebb, mint a kész kaják, amit te fözöl, az friss és nem áll ar hónapok óta az üvegben.
Nincs ezzel semmi probléma! mindenki úgy csinálja, ahogy azt ő jónak látja. én főztem, mert van saját kertünk, tudom mivel kezeljük, így ez biztosan "bio"... Így legalább tudtam, mit eszik a gyerekem. Ha neked a bébiétel a kézenfekvő, akkor add azt!
A bébiétel nem méreg, ha utaztunk vagy épp nem volt időm főzni, én is ehhez nyúltam...
Én is olyan kényelmes vagyok mint Te! Pont ma 8 hónapos a kisfiam, és általában Ő is üveges kaját kap.
De Ő ráadásul a 8 hónaposoknak való darabos kajától öklendezik, pedig már nem kéne...Még foga nincs, de nyilván nem ezen múlik.
Egy szó mint száz, szerintem ne szégyenkezzünk e miatt.
Enyém 7,5 hós de én is üvegeset veszek Neki,mert amit én fözök nem fogadja el. Kivéve a husleves, borsóleves levét...
Nekem sokkal jobban megéri anyagilag h veszem,mivel tesco mellett lakunk és ott elég olcsó valamint mindig van akció.
Ha elfogadná a miénkből adnék Neki,de még ugy látszik nem jó. Emellett cicizik is szóval így jobb Neki és megmondom őszintén Nekem is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!