Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baba mellet van lehetőségetek...

Baba mellet van lehetőségetek arra, hogy minden nap meglegyen a kellő mozgásotok?

Figyelt kérdés

Ha nincsen segítségetek és esetleg több gyerek is van miként szaítotok időt testedzésre.

Elég egy kiadós babakocsis séta,vagy dvd-re tornáztok,esetleg futópadot használtok?

Nekem nagyon kihat a mozgáshiány a közérzetemre,sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok,ha lehetőségem van kiadós mozgásra.

2011. jún. 18. 21:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem minden nap, de van lehetőségem. Vagyis akár lenne minden nap is, pl. dvd-re tornázhatnék, de az nekem nem megy. Évekig jártam aerobicozni, azt imádtam és nagyon hiányzik, csakis anyagi okok miatt nem járok már, mert 13e Ft a havi bérlet :( Szóval nekem kell a társaság, a hangos zene, a jó edző, aki figyel és kijavít, itthon ezek ugye nincsenek :)

Egyébként heti 3-4x járok futni, 1x zumbázni, meg néha spinning-re. Amúgy majdnem minden nap sétálunk 1 órát a gyerekekkel, ami a bicikliző nagy mellett inkább rohanásnak számít :)

A hajnali futásra szeretnék én is rászokni, csak szerintem nagyon idétlenül érezném magam és fél6-kor, csipás szemekkel inkább csak botorkálnék :) Itt sajnos nincs futópálya, csak a házak között lehet menni, de ott még este is úgy megbámulnak futás közben, mintha kb. 2 fejem lenne... Mo-on sajnos ciki a testmozgás és az egészséges életmód!!!!

2011. jún. 19. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!