Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogyan csinálja meg a...

Ki hogyan csinálja meg a krumplit a babájának hogy ne legyen olyan tapadós trutyi belőle?

Figyelt kérdés
Én ma próbáltam ki először de totál katasztrófa. Valami gusztustalan volt. Leturmixoltam főzés után kicsi anyatejjel, de brrrrrrrrrrrrrr................nem is ette meg.
2009. márc. 23. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak villával nyomkodd! A turmixolást nem bírja.
2009. márc. 23. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
vízzel ne tejel
2009. márc. 23. 15:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Csinálhatod tejjel de ne tedd turmixba.Törd össze krumplitörövel olyan hagyományossal és biztos fincsi lessz.mennyi idös a babád?Ha elég idös akkor egy kis vajat is tehetsz bele meglátod imádni fogja.
2009. márc. 23. 15:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi is ma próbáltuk először:)

Én főzővizéből tettem hozzá és nem turmixoltam, hanem omlósra főztem meg (eleve kicsi kockákra vágtam) és kanállal nyomtam össze alaposan. Hát...nálunksem egy sláger kaja, de 4 kanállal csak megevett belőle 1. nekifutásra. Gondoltam, most majd én is anyatejjel hígítom...

2009. márc. 23. 16:01
 5/6 A kérdező kommentje:
6 hónapos, már szombat óta rendelkezik 1 foggal :) , eddig evett almát, körtét, banánt. Most akartam főzelékeket kóstoltatni. Holnap kipróbálom a tanácsaitokat. Köszi!
2009. márc. 23. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
én egy krumplihoz egy fél almát szoktam fözni és ugy turmikszolom össze és ugy megeszi és nem olyan ragacsos az egész 4 honapos baba anyukája
2009. márc. 23. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!