Anyukák, milyen a viszonyotok anyóssal? Változott a baba óta, jobb lett, rosszabb, ugyanolyan? Sokat szól bele a dolgotokba?
Az én anyósom a baba előtt is rémesen ellenszenves volt, sose a szemembe, pedig én mindent megtettem, hogy jó legyen a viszony. Kedves voltam, sütit vittem át stb. A hátam mögött a férjemnek mindig fúrt, leszólt a baba óta még inkább. Beleszól a hátam mögött, néha a szemembe, hogy lusta vagyok, mit nem csinálok jól, pedig nem tudom mit vár egy 8 hetes baba mellett. Egyelőre még nem értem utol magam házimunka terén, pedig nappal heti egyszer, ha alszom, hogy kipihenjem a húzós éjszakákat. Beleköt, mibe öltöztetem a babát, hogy megfagy kint body-ban. Én pedig 30 fokban nem teszek rá takarót, nincs az az isten, mert ha fázna, nem aludna békésen minden séta alkalmával...
Nálatok mi a helyzet e téren, vannak szerencsések értelmes anyóssal?
Hú az én anyósom a te anyósod?:)
Ugyanez a szitu nálunk is, beleszól mindenbe, pedig még kb 3 hónapos terhesen megbeszéltem vele, hogy majd ha kell segítség, akkor szólok, ha nem szólok, akkor megoldjuk az esetleges problémákat kérdéseket a férjemmel. Jójó, de tényleg szóljak! Gondoltam akkor minden oké, ezt megbeszéltük. Egészen a 7. hónapig bírta, amikor elkezdte ontani a jó tanácsait, hogy menjek napra, levegőre... otthon se volt, azt se tudja mit csináltam otthon egész nap. Na amikor megszületett a bébi, akkor meg... húúúú... olyan ostobaságokat mondott sokszor hogy a hajam ketté állt. És büszkén mondja, hogy felnevelt már két gyereket. Megjegyzem férjemmel semmilyen a kapcsolata, anyós fut utána, de a férjemet nem érdekli.. Nyilván nincs meg a bizalom, ami 0-3 évesen alakul ki... akkor hogy is nevelte a gyerekét? és így osztogatja a tanácsait brrrrrrrrr
Nekem nagyon jó a viszonyom az anyósommal :). A kisfiam születése előtt is jó volt de mióta megvan a kisfiam még jobb. Ő is ad tanácsot meg elmondja a véleményemét de csak jó indulatból :D
Szerintem ez az anyós kérdés annyira felfújt dolog....
Ha 2 ember megpróbál egymáshoz alkalmazkodni akkor nem hiszem hogy olyan nagy probléma lenne.
Én nagyon szeretem az anyósomat, nekem sajnos anyukámmal rossz a viszonyom vagyis ő keveset látja az unokáját és ki tudok rajta akadni mikor osztja az "észt"....
Elvárja hogy mindig mi megyünk csak ha ott vagyunk sem foglalkozik a kisfiammal....... :-(
Míg együtt jártunk a férjemmel, addig ki nem állhattak. Apósom mindenféle k...nak elmondott, anyósom meg úgy tett, mintha vmi idegen lennék.
Aztán muszáj volt elfogadniuk, mert a férjemnek csak én kellettem az ő beszólásaik ellenére is! :-)
Mióta megszületett az unokájuk, lényegesen sokat javult a helyzet. Imádják a gyereket. Velem is normálisak. (na persze én nem tudom elfelejteni, hogy milyenek voltak!!!)
Anyósom normális, nem szól bele a nevelésbe és az öltöztetésbe.
Ma mondjuk kicsit kiakasztott. A gyerek bekakilt, de pelust nem cserélt alatta, mert a gyerek nem hagyta... :D
Több órán keresztül kakis pelusban a gyerek. Na mindegy...
Apósommal már más a helyzet. Nagyon csúnyán beszél a gyerek előtt, úgyhogy nem szeretem, ha ő is a gyerek közelében van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!