Kisfiam nem akarja megenni sem az almát, sem az őszibarackot. Mit tegyek?
1,5 hete kezdtem a kóstoltatást, és addig jutottunk el, hogy 4-5 kiskanál gyümit eszik. Adtam neki frissen reszeltet és kész bébikaját is, egyik sem jó. Fintorog és kiköpködi.
Hogy kezdjem el így neki a főzeléket? 6 hónapos
Én nem szeretnék még szopit kiváltani a gyümölccsel. Két kaja között csak nasiként szeretnék neki adni gyümölcsöt, meg hogy szokja a különböző ízeket. De nem jött be.
Igazi kiskrapek: csak a cici!
Na, mintha én írtam volna ezt a kérdést 1 hete. :)
Nálunk se kellett se az alma, se az őszibarack pép, se együtt a kettő. Aztán adtam neki 3 napig őszibarack levet a pép helyett, pár kanállal. Az már ízlett neki, utána meg banánt kapott őszibarack péppel, és azt már szerette, biztos jó édes volt, úgyhogy az ment még 3 napig. Ő is cicifüggő fiú. Biztos meg vannak sértődve, hogy ennek se az íze, se az állaga nem olyan, mint a tejcinek. Fokozatosan kell hozzászoktatni, hogy van más is a cicin kívül.
6 hónapos anyuka.
:-)
Probálok fokozatos lenni, de semmi nem kell neki csak én. Vagyis a cici. Lehet megpróbálkozom a banánnal én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!