Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kezdek aggódni, mert 7 és fél...

Kezdek aggódni, mert 7 és fél hónapos babám már 2 hete minden falatot elutasít. Ilyen sokáig elhúzódhat?

Figyelt kérdés

Előtte 1 hónapig egész jól ment a hozzátáplálás, de azóta egy falatot sem hajlandó megenni. Védőnő szerint - mivel pont most jöttek ki a fogak - a fogzás miatt van ez. Na de már két hete? Az alsó 2 fog már kijött, a felső 2 meg már úton van. Akkor most addig nem fogja elfogadni a kanala ételt? Próbáltam cumisüveggel és itatópohárral is, de úgy sem kell neki. 2 hete csak anyatejet kap és félek, h az meg már kevés neki és nem fog hízni rendesen. Volt már más baba is így?

Remélem meg tudtok nyugtatni. Remélem nem én rontottam el valamit és tényleg csak a fogzás okozza az elutasítást. Előre is köszi a válaszokat.

2009. márc. 23. 08:17
 1/3 anonim ***** válasza:
szia, kisfiam 7 hósan csak egyszer evett kb 80gramm gyümit, a többi szopi volt, ne aggódj nem lesz semmi baja
2009. márc. 23. 08:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én kislányom most 7 hónapos. Naponta 1x kap gyümölcsöt, abból is kb. 60-70 g-ot eszik meg, hagy helyet a szopinak:)) A többi étkezéskor csak szopik. Foga még nincs és nem is jön.. nagyon szépen fejlődik így is. Ha nem lenne elég tápláló a babádnak a tej, akkor sűrűbben éhezne meg vagy jelezné, hogy éhes.. Ő tudja, hogy mire és mennyire van szüksége:))) Minden jót és ne aggódj!
2009. márc. 23. 08:40
 3/3 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam 1,5 éves, fogzás miatt simán eltarthat két hétig is ez az étvágytalanság. Próbálj más fajta kajcsikat adni neki, nálunk ilyenkor "őfelsége" válogatósabb, mint egyébként. Ha kibújik az a fogacska, behozza kajálásban a lemaradást. Remélem tudtam segíteni.
2009. márc. 23. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!