Csecsemő mellett számítógépezni, káros ez neki?
Mire gondolsz? Odaülteted az öledbe és ő is bámulja a képernyőt? Ha sokat nézné nem lenne jó a szemének, de ha ő játszik, te pedig itt ülsz egy kicsit, akkor nem lesz semmi gond.
Lányom most épp bent van a járókában, tök jól eljátszik, és ilyenkor én is néha ide merészkedem a géphez. Ez nem fog neki ártani.
Arra gondolok, hogy ilyenkor az ölemben alszik és, hogy a gépnek van-e olyan elektromos sugárzása ami károsítja.
Lehet butaság.
:-DDD
hát ha nem usb csatlakozós a baba akkor baj van .-)))
komolyan meg dehogy nekem is szokott a 5hónaposam gépelgetni mikor az ölemben ül és úgy írok valamit .-)))
tetszik neki de a monitort meg nem is nézi (igaz tft-s)
ha meg máshol van akkor meg pláne nem :-))
max neked lehet lelkiismeretfurdalásosod h nem vele törődsz
de ennyi neked is jár
Közben pont írtál. Valamennyi elektromos kisugárzása van a gépnek, de szerintem nem olyan mennyiség, hogy attól baja lenne, főleg, ha nem órákig zajlik a dolog. Elvileg a mobil sem egészséges, ha sokat telefonál az ember, mégis sokan használják.
Szerintem ne aggód túl, az sokkal rosszabb, amikor látok utcán szülőket, akik a pici baba/gyerkőc sétáltatása közben szívják a cigit. :S
amúgy nincs
a mobil akkor már károsabb lenne mert az bocsát ki rádióhullámot
elvileg egy sima gép nem max ha van benne wifi de azt le is lehet tiltani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!