Az óra átállításnál mindent később fogtok csinálni 1 órával? Mert mi (9Hós) 7kor fürdünk, most akkor szombaton 8kor fürdessünk?
Én úgy szeretném csinálni, ahogy a második válaszoló is írta. Persze a babát fogom figyelni, ha nem megy, akkor nem erőltetem, de apránként szeretnék csúsztatni 10-15 perceket, ha kell, akkor két hét alatt, de eljussunk az eredeti programhoz.
Mert most pontban fél nyolckor van fürdetés, nyolckor elalszik, mint egy kis angyal, reggel hatkor ébred. Négy hós a fiam és nagyon örülök, hogy kialakult ez a rendszer, mert a férjem is hatkor ébred, éjszaka későn ér haza, alig alszik 4-5 órát. Csak egy szobánk van és így most jó, hogy senki nem kelt fel senkit, mindenki egyszerre ébred, de ha nem sikerül átállni, akkor a férjemnek is egy órával kevesebb alvásidő jut, mert a baba reggeli éhes sírásától, majd az etetés utáni kacagásától biztosan nem tudna aludni. Így is alig alszik, rengeteget dolgozik, nem akarok elvenni tőle még egy órát.
Remélem, hogy menni fog. Én épp azon gondolkodom, hogy már ma este megkezdem, megpróbálom negyed órával csúsztatni a fürdést, evést, hogy mire jön az átállás már tartsunk valahol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!