Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tanulokutyus szovegei?

Tanulokutyus szovegei?

Figyelt kérdés
Ha valaki tudja oket akkor legyen szíves írja le nekem.
2011. jún. 16. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak az angol,vagy a magyar is?

Mi mindjárt megyünk fürdeni,aludni,de holnap leírom jó?

2011. jún. 16. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tanuló mód

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ-Tudom már az ABC-t, mond velem te is kiskópé

123-45678-A végén jön 9 meg 10, 123-45678-9 meg 10 megvan mind, 10+10

Karom van kettő, kezem is kettő és a lábamon állok még kettő, van egy orrom és szám, benne nyelvem is ám, mi az ízeket érzi, nyam-nyam-nyam, ez a két pici fül, mindent hall, no és két szemem van, ami mindent lát, olyan jó érzés, ha szemeiddel, így mosolyogsz rám

Milyen tarka-barka a világ, a színektől mindent szebbnek lát, jön a piros, barna, zöld és kék, majd a narancs, bíbor, rózsaszín, csodaszép minden szín bárhol jársz, ettől szép ez a nagy világ

Mondókák:

Süt a pék, süt a pék, kenyeret, jó ízűt és meleget, gyúrjad, dagaszd, tedd a lapátra, friss finomság vár a babára.

Dalok:

Ha jó a kedved, tapsolj nagyokat, ha jó a kedved tapsolj nagyokat, ha köztünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, jó a kedved, tapsolj nagyokat!

Az ici-pici pókfi a vízköpőbe bújt, jött egy nagy zuhi, és kimosta a fiút, felderült az ég és kisütött a nap és az ici-pici pókfi megint felszaladt.

Olyan jó hallani éneked, nevetésedet, hogyha arcod mosolyog rád (...) (itt nem értem, hogy mit énekel)

Szeretlek-szeretlek éjjel-nappal én, szeretlek-szeretlek, a világ ettől szép

Azt hiszem ennyi, ha megnyomod a testrészeket, akkor mondja, hogy melyik az a testrész, illetve a színeket is, pl. kék fül, sárga talp, zöld kéz

Mond olyat is: Jó veled, csodálatos vagy, megölelsz, a barátom vagy...

Azt hiszem nem hagytam ki semmit :-)

2011. jún. 16. 18:52
 3/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen koszonom mindkettotoknek, még elso légyszives akkor az angol részt holnap leírni, még egyszer koszi mindkettotoknek :)))
2011. jún. 16. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Kis kiegészítés az előzőhöz (aki egyébként nagyon alapos volt :)

"hogyha arcod mosolyog rám, így dalolok Neked"

2011. jún. 16. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:

A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K,L,M,N,O,P,Q,R,S,T,U,V,W,X,Y,Z now I know my ABC,next time want you sing with me.

Milyen tarka-barka a világ,a színektől mindent szebbnek látsz.Jön a red,and orange,and green,and blue,majd a yellow,pink,add purple too.Csodaszép minden szín bárhol jársz.Ettől szép ez a nagyvilág.

1,2,3,4,5,6,7,8,a végén jön 9,meg 10.One,two,three,four,five,six,seven,eight,nine,kilenc és ten,megvan mind.Mind a tíz.

Ha jó a kedved tapsolj nagyokat.If you happy and you know is clap your hands.Ha köztünk vagy és jó a kedved,másoknak is mutasd meg.Ha jó a kedved tapsolj nagyokat.

Ennyi van rajta angolul,meg a testrészek:)

2011. jún. 17. 08:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!