Milyenek egy 6 honapos baba laboratoriumi eredmenyei?
Figyelt kérdés
A vorosvertestek szama kicsit magas 5.09, MCH viszont alacsony 25.3. Nalatok milyen eredmenyek voltak?Akar mas koru babaknal is erdekelne es persze ha voltatok vele dokinal az mivel magyarazta azt?2011. jún. 15. 22:15
1/4 anonim válasza:
figyelj,egy vérképet csak egyben és anamnézissel együtt lehet értékelni. Semmi értelme annak,hogy itt kérdezgess. Beszéld majd meg az orvossal
2/4 anonim válasza:
mi 8hónaposan voltunk, gyermeklaborban vettek vért a kicsimtől. Mikor megkaptam az eredményt, majd rosszul lettem mert az értékek 80%-a meg volt csillagozva. Azután megnéztem a határértékeket, és mind felnőttekre vonatkozott. Nem is értettem, hogy miért gyermeklaborban kellett így levetetni a baba vérét... ??
Megmutattam a gyerekorvosnak gyorsan, és ő mutatta a rá vonatkozó értékeket, úgy már szinte mind jó volt. EGy-két értéke volt csak határétékhez nagyon közel.
Szóval minden oké volt.
vörövértestek nálunk egyébként 4.65
MCH 25.8 volt
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, megnyugtato a valasz!Valoszinu akkor nalunk is a hatarertekekkel van a gond.A mi gyerekorvosunk sajnos nem igazan izgatja magat,nem magyarazkodik a vervoros, hamlo babapopsira is az volt a valasza, hogy majd elmulik.
2011. jún. 16. 13:18
4/4 anonim válasza:
Akkor menj egy másikorvoshoz. Nekem nagyon fontosvolt,hogy megbízhattam az orvosban és válaszolt minden kérdésemre.
(mondjuk én nem is hagytam annyiban.leültem és addig nem mentem amíg nem válaszolt mindenre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!