2 hónapos baba fordul a hallott hangok irányába?
hát tudod sokszor mikor a 2 évesem szólítgatom se fordul felém :D
ha reagál a hangokra nem hiszem, hogy aggódnod kéne. ha valakinek jó a hallása nem jelenti azt, hogy minden zenélő hülyeség érdekes. az meg, hogy szólítgatod és felfigyel rá még korai :)
1 hét múlva lesz 3 hónapos a kislányom. Ha nem kerülök a látómezőjébe , akkor hiába beszélek hozzá, nem figyel rám, mert nem fordítja oda a fejét. Ha már meglát, akkor utána már követ a szemével.Szóval sztem nincs gond.
nálunk hallásvizsgálaton - újszülöttkorban kriminális lett az eredmény. Majdnem rosszul lettem, azt hittem tényleg nem fog hallani, mert terhesen 2x voltam lázas, meg háromszor volt arcüreggyulladásom, és antibiotikumot is szedtem 6 és 13 heteSEN.Szóval az volt a parám, h ezek miatt vmi baj lesz. Aztán kiderült, h bekrepált a hallásvizsgáló kütyü... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!