Mit csináljak? 1 hetes a pici és evés után 1 órát sír mire elalszik.
9:15-nek
Ugyanezt csinálja ő is.
egy hetes babának nagyon pici a gyomra! nem tud egyszerre sokat enni ezért ennyi idősen még egy órát is eltarthat az evés!!!!
ha egy ekkora baba 2 órán keresztül üvölt akkor nagy baja van! ez iszonyatosan kiveszi az erejét, az lenne a dolga, hogy egyeden-aludjon, adj neki sűrűbben kevesebb tejet!
Ha sűrűbben kevesebb tejet adsz neki, csak még jobban fog fájni a pocója!
Beszélj a gyerekorvossal, nézzetek utána mit tudnátok kipróbálni pocakfájásra. De ne ess kétségbe, nem valószínű, hogy komoly baja lenne! Ő ilyen, és igenis sok baba van, aki sokat sír.
Én tudom miről beszélsz, két hónapig szinte le se tettük a karunkból a gyereket, mert evés után egy óra volt, mire el tudott aludni. Aztán egy óra alvás, evés, és kezdődött elölről. Mi kivizsgáltattuk, az ég világon semmi baja nem volt. Aztán kb 10 hetesen egyik nap azt vettem észre, hogy nem sír. Onnantól semmi gondunk nem volt, evett-aludt, mint a többi baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!