Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem értem miért csinálja ezt...

Nem értem miért csinálja ezt a babám?

Figyelt kérdés

+ hónapos és reggel és délelött minden oké vele.Alszik,játszik na meg persze eszik semmi gond nincs.Viszont ahogy eljön a délután mint aki ki van fordulva önmagából.Nyügős,hisztizik,álmos de aludni nem akar nem köti le semmi a figyelmét.Miért?Hogyan tudnék változtatni?

Köszönöm

2009. márc. 22. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
egyszerüen délután nyüszögősebbek, ez van. Most már jön a jódő, ha nem birsz vele, sétáljatok, hátha kint megnyugszik vagy huny egyet! Kitartás, nálunk is ez van! Apával ketten sem vagyunk néha elegek a szórakoztatásra:)
2009. márc. 22. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
dettó! 2 hós baba anyukája vagyok. állítólag majd javul a helyzet!! kitartás!!! mindkettőnknek:)
2009. márc. 22. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az enyém 4 hónapos, és ugyanezt csinálja. Én evés után másfél órában igyekszem alaposan lestrapálni, majd mikor már dörzsizi a szemét kicsit teáztatom vagy cicire teszem. Így álltalában elalszik. Próbálom eröltetni a délutáni alvást, mert ha nem alszik akkor este már kezelhetetlen. Végig ordítja a fürcsit, és elalszik vacsi közben. Most hogy kicsit már jobb idő van délután is kimegyünk, és könnyebben elalszik a levegőn. Alvás után viszont újra kisangyal lesz:) Szerintem te is próbáld rábírni egy kis pihenésre!

2009. márc. 22. 17:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Nálunk is ez van:(!!!Álltalában ha már nagyon nem bírunk vele akkor bele teszem a babakocsiba és "rázom" és ha akkor is nyüszög akkor cicizik amin persze percek kérdése és bealszik.És ha leteszem max 15 perc amit alszik és minden kezdödik elöről.Este meg a pancsi elött és útán a lelkét is kiordítja mire nagy nehezen felöltözünk úgye és vacsi.Mostmár ez alatt is bealszik ez miatt de utána hajnalig nyugi van.Csak jó lenne már ha délutánok is nyugisabbak lennének és apa se csak a sírást hallja.Mert egyébként el van vele csak úgye nyüszizik az úrfi...

Köszi mindenkinek!

2009. márc. 22. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha már dörzsölik a szemüket le kell tenni,mert később már annyira álmosak lesznek,hogy nem bírnak elaludni.A fiam zenére vagy énekre,versre megnyugodott és elaludt miközben simiztem a hátát és nézte a számat ahogy mozog vagy tologattam.Persze most már rászokott a zenés mondókás alvásra.Most 7hós.Viszont napi 2szer alszik és estére nem olyan hisztis már.A levendulás illóolaj a szobában pár csepp vagy kispárna fellógatva segít megnyugtatni és elaludni.Ugyanígy másik fajták másra szolgálnak:étvágytalanság,megfázás.Persze utána kell nézni a neten mi mire jó.
2009. márc. 23. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!