Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy telik egy napotok 2...

Hogy telik egy napotok 2 hónapos babátokkal?

Figyelt kérdés

Leginkább az érdekel, hogy mikor és mennyi ideig "foglalkoztok" vele (mármint a szopi, peluscsere stb-n kívül), mit szoktatok játszani, énekelni, mondókázni...

Elvan-e magában is, és ha igen akkor milyen hosszú ideig?

Azért kérdezem, mert az én kislányom nagyon jó baba, alig sír és ha ébren van, akkor teljesen jól érzi magát egyedül is elég hosszú ideig. Ujjszopással jól meg is tudja magát nyugtatni. Ritkán szokott sírni, és leginkább csak akkor amikor éhes vagy a pocakja fáj. És sokszor lelkiismeret furdalásom van, amikor kint főzök vagy bármi mást csinálok, és ő meg bent van egyedül, hogy nem vele foglalkozom. Holott nyilván ha sírna, akkor nem hagynám magára, viszont akkor tényleg semmi másra nem lenne időm. Szóval érdekelne, hogy másoknál ez hogy működik?

Köszi előre is.

30/L

2011. jún. 15. 18:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az ujját még a miénk sem, csak néha találja el. :) Az egész öklét a szájába gyömöszkéli, nem jön rá, hogy ha szétnyitja az ujjait, akkor könnyebb. De így is kis édes. :) És a beszélgetését mi is imádjuk, annyira rá tud készülni, hogy csak na. Egyre többet beszél, ami olyan jóóó. :)
2011. jún. 18. 17:22
 12/12 Snapette ***** válasza:
Eleinte nekem is ébredt olyan éjjel négy fele, de rájöttem, hogy délután, mikor amúgy is éberebb és nem sürgős neki az evés lehet kicsit tovább tartani ébren, játszani vele, mozgásra, figyelésre bírni, esetleg sétálni vele kint, s az annyira kifárasztja, hogy evés után úgy alszik, hogy csak na. Próbálok valami programfélét kialakítani neki, de egyelőre jórészt még én igazodok ahhoz, hogy mikor mit akar a kisasszony. Eddig ez járt sikerrel, hogy kitoltuk az utolsó szopit este 10-11-12 körülre, és akkor csak reggel 6-7-8kor ébred.
2011. jún. 19. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!