Esti rendezvényre vinnél 7 hónapos babát?
Milyen rendezvény, kik a többi meghívottak, mennyi idő, milyen messze, stb..?
Mert pl. egy esküvőre, ahol ott a rokonság, bármikor leléphetek, stb lehet hogy igen. De máshová nem igazán-.
A Múzeumok éjszakáján fél 9-től lesz egy rendezvény, amibe nagyon jó lenne belenézni. Szerintem hangos... Egyből mondtam a férjemnek, hogy na sajnos ez kimarad, és ő vetette fel, hogy vigyük ki a babát, max hazajövünk, ha nyűgös. Én úgy érzem, nem viselné jól, ezért kérdeztem a véleményeteket.
Amúgy f8-8 között szoktuk fürdetni, utána még szopik, néha hancúrozik egy sort, és 9-re a legtöbbször alszik. Bár tegnap majdnem 10-ig pörgött pont.
Minden gyerek más, az egyiket végighurcolhatod fél Európán háti hordozóban, sátorban aludva és egy nyikkanása sincs, a másik meg kiüvölti a tüdejét és nyűgös ha este pont 7,30-kor nincs megfürdetve és nem a megszokott ágyacskájában a megszokott macikájával kortyolgatja az esti tápszert.
Ha nincs kire hagyni akkor próbáljátok ki, ha nyűgös hazamentek és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!