Mivel foglaljam le a 2 hónapos babát?
Nem marad nyugton csak ha kézbe van, viszont akkor én nem haladok a házimunkával.
Egész nap a sírást nyüszítést hallgatni már nagyon fárasztó.
Nem beteg semmi baja nincs, viszont nyugton sem akar maradni
nincs hordozókendőnk de van kenguru az jó helyette
ilyen kendőt hol lehet venni és kb. mennyibe kerül? Én még nem láttam ilyet
Igen, én is azt mondom, hogy hordozókendő vagy mei tai.
Kenguruba ne tedd lehetőleg, mert nagyon nem tesz jót a babának:
- csípőből lóg benne a lába
- nem támasztja alá a popsiját eléggé, így minden súly a gerincére és a lába közti részre terhelődik (ez különösen a fiúknál rossz, mert herezúzódás okozhat)
- a hordozónak sem kényelmes, mert túl alacsonyan "lóg" a baba
- a legtöbb kenguruban nem lehet háton hordozni, ami egy 7-8 kilós babánál már nagyon ajánlott, ugyanis az ember háton hordozásra termett, és elől hordozni ekkora babát már nagyon megterhelő és egészségtelen!
Több helyen tudsz venni babahordozót, pl.:
igen, jó megoldás a kendő. a legegyszerűbb (Nandu) 6000 körül van, az is megteszi, de a megkötést ki kell tanulni. a mamami.hu-n elég sok hasznos infó van. meg használtan a feléért is lehet venni.
a másik ötlet, hogy szoktasd rá, hogy mellette mást csinálsz. tehát vele egy szobában vagy, lát téged, beszélsz hozzá, de közben végzed a dolgod (én ilyenkor teregettem, vasaltam, krumplit pucoltam...) és így eleinte 10percet játsszon egyedül, majd egyre hosszabb időket. vagy ezt már próbáltad?
Természetes hogy nem marad még nyugton, de türelem már csak 1-2 hónap és jobban elnézelődik.
Addig is el lehet kezdeni hogy berakod a körforgó alá, mutogatod neki a zörgős akármiket. Néha lerakod a hasára, a szőnyegre, ha megunja átrakod máshová.
Nálunk elég hamar (3 hó) elvolt úgy is hogy a babakocsiban kicsit megemeltem a háttámlát, és nézelődött a konyhában, nézte a fák leveleit ha aláraktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!