S. O. S MÁR MEGŐRÜLÖK! Hogy csináljam?
Kisfiam 7,5 hónapos. Születése óta ölben alszik el. TUDOM ITT RONTOTTAM EL!!! Mióta nagyobb ráborul a vállamra picit ringatom és alszik is! DE! Az éjszakáink katasztrófálisak! Az hagyján, hogy soha nemaludt át még egyetlen éjszakát sem de 7,5hónap alatt 1szer fordult elő, hog 3órát egyhuzamba aludjon. Már alig élek és fogalmam sincs mit csináljak. Van napirenduk és az esti rutin is megvan születése óta úgyanaz. Az sem segít ha magam mellé veszem mert akkor 10perc múlva fenn van. Már nem eszik éjszaka. Teával megkínálom de az sem mindíg kel neki. Lényeg, hogy felkel nyöszörög, kezdődik a sírás ha nemreagálok időben ordítás van és nagyon nehéz visszaaltatni. Ha még az elején kiveszem a kiságyból 2perc múlva újra alszik a vállamon és rakhatom vissza. Na de ez 1-2óránként ismétlődik. Van alúl 2fogunk és most törte át felül is egy. Na de nem középen jött neki hanem az az melletti. Ha jön a foga kb 20szor kelünk amugy meg 15ször. Ez nem állapot már! Kérlek segítsetek mit csinálok rosszul?? Kúszni mászni még nemtud.
Az nem megoldás, hogy apa levált mert ez mindekettönkenk kimerítő. Már olvastam nem egy könyet is de semmit nem ér. Hogy tudnám megtanítani egyedül elaludni meg visszaaludni. Ha beteszem a kiságyba egy darabig játszik, forgolódik majd jön az ordítás! Mi lehet a baj?
szia.18:49-es jo dolgokat ir. Az en babam is olben alszik el es mar 9honapos. Hasonlo helyzetben voltam, mint Te. 6hos koraban kezdodott, folyton felebredt volt, hogy fel orankent.
Refluxa van, bar a gyerekorvosnak hiaba mondtam, majd megoldodik azt mondta.Nem bukott, viszont ejszaka(mivel tobb ideig van vizszinte helyzetben, marta a kis torkat a gyomorsav).en eszrevettem, kisagya mellettunk van, minden nesszere figyelmes vagyok most is.Ugy vettem eszre, hogy mindig vergodott az agyban es nagyokat nyelt.eleinte csak 2-3orankent ebredezett, de ahogy sulyosbodott a helyzet gyakrabban. Kertunk beutalot gasztroenterologushoz.de csak jun22-re kaptunk idopontot, ami meg nincs is itt. Ez volt marciusban. Mar en sem birtam erovel, kicsi is nyugos volt nappal, hogy nem pihente ki magat, igy elmentunk magan gasztroent-hoz. Megerte!!!
2het utan megjott a gyogyszer hatasa es a babam mar jol van.
Ha vartam volna az idopontra kitudja mi lenne mar!
Nincs sok penzunk, de szerencsere nem is kerult olyan sokba, mint gondoltuk13ezerFt es meg egyszer kellett mennunk.
Ha erdekel irj privit, szivesen valaszolok!
22:42-es vagyok. Az enyém 11 hónapos koráig szopizott, de az alvásgondok már előtte elkezdődtek.
Miért fontos, hogy tejes, vagy tápszeres-e a baba?
Igen szoptatott baba de éjszaka már nem eszik és már pótolni is kell tápszerrel.
Nemtudok privit írni neked kedves utolsó előtti válaszoló!
Nem lehet, hogy nappal többet alszik, mint amit kellene?
Az, hogy szoptatott baba-e talán abban számít, hogy az anyatejet a babák nagyon jól megtudják emészteni akár etetés után 1.5-2 órával is éhes lehet.
A lányom 9 hónapos koráig nem aludt éjszaka, óránként kelt, aztán 11 hónapos korában kezdett leállni ezzel magától! A Sedatif PC-t én is ajánlanám, bár ha azt mondod hogy éjszaka ha felveszed és kicsit ringaod vissza alszik akkor én megpróbálnám az Adamo hintát! Nekem megváltás...még a mai napig se aludna el csak ringatva, oda meg ha beleteszem gondom nincs!
Egyébként meg ennyit arról, hogy 1 éves kor alatt nem lehet elkapatni egy gyereket...itt vannak az élő példák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!