Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hónapos babával el lehet...

1 hónapos babával el lehet menni 30 km-re a nagymamához? És látogatókat fogadni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 07:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi mentünk-120 km-re lakik a nagyim,pont 1 hós volt a baba-és látogatókat is fogadtunk-10 napos volt a baba,igaz csak a szűk család,és a legeslegjobb barátaink jöttek.Igaz,én gátmetszés nélkül,gyorsan szültem,a baba pedig 3-4 óránként evett,közben aludt,tehát a fizikai állapotom is megengedte ezeket a dolgokat.
2009. márc. 22. 08:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Hozzánk az összes gyereknél az elejétől jöhetett mindenki. Elég átjáróház a házunk, ezen nem is akartam változtatni. (A legkisebbnél még influenzajárvány alatt is, a legnagyobbam akkor már iskolás volt, nem mondtam neki, hogy most nem jöhetnek a barátai, csak sokat szellőztettem, nem lett semmi baj)

120 km-t utaztunk kb 1 hónapos koruktól a vidéki házunkba oda is és vissza is, ahol a hétvégét szoktuk tölteni.

fél éves koruk körül repültem velük 7 órát.

2009. márc. 22. 08:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk is bármikor bárki jöhetett, senkinek nem mondtam meg, mikor jöhet, mikor nem. A nagyoknál is így volt és most a picinél is. A nagy gyerekeim nekem is iskolásak, akár onnan is haza hozhatnak bármilyen betegséget, őket meg ugye nem tilthatom ki a kis tesó mellől és igazság szerint nem is akarom:))) A kislányom lassan 7 hónapos és még náthás se volt, pedig a testvérei influenzásak is voltak...Nap mint nap jönnek a nagyok barátai, akik szintén szeretgetik a kicsit... Semmi baja tőle. Persze a náthás időszakban nálunk is többször volt szellőztetve a lakás, de ennyi volt a betegség megelőzésére tett összes intézkedés a baba körül. Nem hordott senki maszkot és bizony a picit is felvehették... A másik betegség megelőző "módszer" a szoptatás volt.

Mi is már nagyon sokat utaztunk a 3. héttől kezdve, akár 200km-t is. A kislányom hatalmasakat aludt az autóban. Máig nagyon szeret autózni:))) Nyugodtan elindulhattok, nem lesz semmi probléma! nagycsaládos anyuka

2009. márc. 22. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!