Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz evo babak anyukai! Hogy...

Rossz evo babak anyukai! Hogy birjatok idegileg amikor a babatok nem eszi meg a kajat amit adtok? Engem mar a siras kornyekez!

Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 20:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
11hós baba anyukája, próbáld lazábban felfogni, mert meghibbansz! Azért ordit meg hisztizik mert nem kéri! Tudom hogy ez érthetetlen nekünk , mármint hogy keveseket esznek de te is látod hogy ugysem eszik többet mint amennyit akar, hA fejen állunk akkor se. Annyit érünk el a töméssel hogy ő is tök idegbaj lesz , hisz irod, hogy már el is hánnya magát, csakhogy hagyd abba a tömést. Próbáld pár napig, hogy tényleg annyit egyen amennyit ő akar. Mikor jelzi hogy elég és sirni kezd , gyorsan lépj el mellőle hogy tudja, oké, nem kell többet enni ha nem akar és tereld el a figyelmét ha már sirni kezdett. Szerintem idő kell neki hogy ne féljen ő is, ha enni kell.
2009. márc. 21. 22:01
 12/18 A kérdező kommentje:
Huhh latom mas meg rosszabb helyzetben van mint en. Kislanyom napi kb450 gramm szilard etelt eszik plusz 2 szopi. A doki szerint tobbet kellene hogy egyen.8 honapos 6800 gramm.
2009. márc. 21. 22:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
22,01-es anyukának köszönöm. Hidd el próbáltuk már többször, hogy ráhagytuk de mégrosszabb lett a helyzet. Most eteti apa. Üvölt. A figyelem elterelés minden verzióján túl vagyunk, ideig óráig ok, de utána jön az ordítás. Ha ráhagynám, hogy tényleg annyit egyen amennyit gondol akkor már összesorvadt volna. Köszönöm a jótanácsot és a bíztatást. Most holnap még hagyjuk hogy keveset egyen, de most mértem le, és tegnap még 8500 Kg volt, ma már 8200 Kg. És egy hónapja már mértünk 8700 Kg-t is. Tehát nem hogy gyarapodna hanem lefelé megy. Bár ahogy most éreztem fürcsi után benyúltam a szájába és mintha jönne a 6. foga ami felül a jobb metsző lesz. Persze lehet hogy csak beképzelem, hogy magyarázatot találjak a nem evésre mert ilyenkor ugye természetes, hogy kevesebbet esznek fogzáskor. Nem tudom de tényleg a bedilizés határán vagyok. Most is sírtam fürdetés után.... Minden jót nektek. 11 hós kislány anyukája.
2009. márc. 21. 22:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én már a második "rosszevő" gyermekemmel küzködök. Én már arra a szintre jutottam, hogy bojkottálom a védőnőnél a mérést, mert utána mindig padlóra kerülök. Az hittem (abban bíztam), hogy a második gyermekemmel nem kell végigküzdenem az etetéseket. Tévedtem. Elvileg már rutint is szerezhettem volna abból, hogyan ne robbanjak fel etetések alkalmával. Természetesen nincs így. Biztatásképpen: a nagyobbik lányomat most viszont (5éves) öröm etetni.
2009. márc. 21. 22:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi mindenkinek, az én lányom 1 évesen még a 8 kg-ot sem üti meg. Igaz hogy tejallergiás,de mire rájöttek k.o. voltam. Már szinte mindent eszik a tejes cuccokon kívül, de mint a kismadár olyan adagokat. Mi a gasztroenterológustól a kórházig szinte mindenhol voltunk, ott sem tudtak mit csinálni.Egyszerűen nincs szüksége többre. Teljesen jól fejlődik és egy kis tünemény.Nem kell erőltetni a kaját, attól rosszabb lesz. Van úgy hogy a tízórait(pl.banán)mi úgy esszük meg hogy jön-megy egy kört a lakásba, én adom a falatokat, aztán megint fut egyet és így tovább. Nekünk az egész napunk a kajálásról szól, néha én is kivagyok hogy egy csecsemő eszik 3 óránként, az én leánykám meg kb.2 óránként, de neki így jó. Ez van, ha a fejemet a falba verem akkor ez van. A legkiakasztóbb amikor pepecsel az ember a kajával, elkészíti aztán meg nem eszi meg. Néha úgy érzem a fejére tudnám kenni, de inkább megpróbálom fél óra múlva újra megetetni. Türelem és türelem, sajna nem megy másképp. Kitartást mindenkinek! Előbb-utóbb beindulnak aztán csak győzzük leállítani őket:))
2009. márc. 21. 22:41
 16/18 anonim ***** válasza:
előző vagyok, az "is" kimaradt, szóval ha a fejem a falba verem akkor is ez van
2009. márc. 21. 22:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Igaz sok idő eltelt amióta voltak ezek a válaszok, de idővel hogy alakultak a dolgok? Mi is pont ebbe a cipőben járunk sajnos.
2019. dec. 8. 10:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Akiknél ezek a gondok voltak, megoldódott?

Nálunk rosszul is hízik, annyira rossz evő.

Amikor eszik 1 hétig kicsit normàlis adagokat, csak akkor hízik.

2020. aug. 4. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!