Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kismamaként, kisbabával is...

Kismamaként, kisbabával is csinosnak lenni. Megoldható ez? Ha igen, hogyan? Ha nem, miért?

Figyelt kérdés
Csak érdeklődni szeretnék - igaz, én még nem vagyok ebben a helyzetben. Arra kérlek Benneteket, hogy ne egy vitának a színhelye legyen ez a kérdés, csak mindenki írja le a saját véleményét! Nagyon szépen köszönöm! :-)
2011. jún. 13. 15:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Persze megoldható, és fontos is, de szerintem kevesebb ipő jut rá, mint azelőtt, az biztos, mert azért az mindenkinek fontosabb, hogy a babája körül minden rendbe legyen. Én szerencsés vagyok, mert keveset híztam és gyakorlatilag még szoptattam mikor már lement annyi, hogy kevesebb kiló voltam mint szülés előtt. Ráadásul azelőtt nem éltem túl egészségs életet, ami a terhesség és szoptatás alatt megváltozott. a rengeteg gyümi, zöldség, egészséges ital, a sok folyadék, az egészségtlen dolgok zsíros kaják elhagyása maitt szebba bőröm, a hajam mint valaha. Ez pozitív. Illetve sminkelni azelőtt sem volt jellemző rám, egy kis szempillaspirál, szájfény ha megyek valahová, de amúgy nem. Az öltözködésem nem változott, otthon jöhet a fari és a halásznadrág is egy toppal.
2011. jún. 17. 13:23
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a válaszokat, de sosem értettem azt aki azért mert terhes lesz vagy gyereket szül, szinte szabályszerűen levágatja a haját, abbahagyja a festést sminkelést és onnantól mami-üzemmódba vált át.

Terhesen és kisfiam mellett is imádom a szép ruhákat, a sminkelést, a hajammal foglalkozni, a kettő hogy valaki jó anya és jó nő, nem zárja ki egymást.

Amikor kisfiam alszik, vagy férjem homokozik vele, simán van időm hajat mosni, formázni, körmöt rendbe tenni. Festem ugyanúgy szőkére, nem vágattam egy centit sem hiszen nyáron divat a laza konty és a fonat szóval élek is vele :)

Szoliba is járok heti egyszer, kétszer, persze terhesen és szopi alatt nem tettem.

20 kilót szedtem magamra terhesség alatt, amikor fiam abbahagyta a szopit, elkezdtem fogyózni és tornázni minden áldott este amikor baba már aludt, napi 30 percem minden esti film közben akadt erre. 5 hónap alatt lement a 20 kiló.

Hordom ugyanazokat a ruhákat mint eddig, leggings, tunika, famer sort, kisruha, bármi. Ha homokozóba megyek akor természetesen rövid játszós sort egy sima pántos felsővel, van szabadidőm is az esti sétákhoz, de családi vagy bármilyen nagyobb programra kiöltözöm és magassarkút is húzok.

Sminkelni itthon nem szoktam, ha elmegyünk akkor kis finom smink alap nálam. Amióta lebarnult az arcom is, nem teszek alapozót mert ha le van barnulva az arcbőröm akkor nem jön ki semmi patti vagy bőrhiba.

2011. jún. 17. 13:27
 23/23 anonim ***** válasza:

Sminktetkóm van, ezt akkor csináltattam, mikor rájöttem, hogy elég spúr lettem az időmmel kapcsolatban a fiam érkeztével.

Nem fogyóztam az elején, mostanra ment le kb. a háj (15 hós a fiam). Nem pörögtem rá erre a témára, ha kell szőrtelenítek, ha úgy látom a hajam nem áll már jól, akkor elmegyek és megcsináltatom. Saját magamnak szedem a szemöldökömet és az arcomat is tudom kezelni, de csak akkor, ha eszembe jut.

Éppen egy fagyiszínű miniruhában ülök itt, a hajam kontyban, ha lemegyünk játszani a miniruha alá leggings megy, hogy a homokozóban ne látsszon ki a bugyogóm :)

Én senkit nem ítélek el, aki az első időkben nem kezdi el az eredeti állapotok visszaállítását... fontos, hogy anyának szuper legyél, hiszen ez az idő erről szól, nem túlesni kell rajta vagy sürgetni a tested, hogy minél előbb "felejtse el" azt a 9 hónapot, hanem lelkileg és testileg átélni mindent... A harmónia és az intelligencia úgyis sokkal jobban sugárzik az emberről, mint a kozmetikus, fodrász munkája ;)

Amúgy ha gyerek nélkül vagyok kitaláltam egy lekoptató szöveget; (táskában kotorászva) "jaj hova is tettem a telefonomat, na nézd meg nálam is van minden, cumi, popsitörlő..."

Tuti nem ismerkedik tovább velem :)))

2011. jún. 17. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!