Melyik a legmárkásabb body? És minőségében is ez a legjobb? (PL: Scamp)?
A válaszokból látszik,hogy mindenkinek más vált be.Azt tanácsolom próbálj ki több félét is.
Az én személyes véleményem: én a kisfiamnak scamp bodykat szoktam venni,lehet hogy mások szerint nem olyan menő,de nagyon aranyosak és nem lehet őket elmosni.Van amit kaptunk ,már 2 gyerek kihordta előttünk és még mindig body,nem pedig egy szétnyúlt fehérnemű.
Az F&F eléggé elveszti az eredeti alakját és nyúlik is,ahogy a disney is.
A C&A nagyon hamar elveszti a színét.
Nekem ezek a tapasztalataim.
Aki nem tud hozzászólni normálisan a kérdéshez minek regisztrál egy ilyen oldalon?Szerintem valahol máshol a helye.
Mindenki a saját gyerekét abba öltözteti amibe akarja.És én is szoktam egy kis bodyban és egy rövidnadrágban sétálni vele.És akkor mi van,kinek mi köze van hozzá?Miért lenne igénytelen?100 ból 90 kisbabát így sétáltatnak ebben a melegben.A 10 % meg ráhúzza a meleg holmikat csak azért hogy divatos legyen...hahahaha
16:17-es vagyok a GAP-os anyuka. :) Ne haragudjatok, hogy csak most jelentkezem. Sajnos csak a munkahelyemrol netezek es nincs mindig idom. En kulfoldon elek (Anglia) es azert szoktam nettrol rendelni a GAP, Next bodykat. Nem olyan dragak itt, foleg, ha le vannak arazva es kb. 10 fontert veszek egy 3 csomagolasut ami kb. 3ezer forintnak felel meg es a minosege nagyon jo. Vannak vagyanbbak aminek 5-10 font darabja de olyat ritkan veszek, vagyis inkabb kiarusitaskor. Magyarorszagra is szallit a ceg de 10£-ba kerul a szallitasi dij. Sose probaltam ugyhogy fogalmam sincs mennyire megbizhato de a weboldalon azt irja, hogy 3 nap alatt kulfoldre er... szoval nem tudom ki kepes kifizetni 3 ezer forintot csak a szallitasert. Ugyhogy en ezt dragalnam kicsit. De itt a weboldal ha valaki kivancsi lenne ra es megegyszer bocsi a keso valaszert:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!