Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Teljesen kikészülök!

Mit tegyek? Teljesen kikészülök!

Figyelt kérdés
8 hetes babám nem hajlandó a kiságyban aludni. Sír, ha leteszem. Csak akkor nyugszik meg, ha ölbe veszem és sétálgatok vele. Egyedül nevelem a picimet nincs aki segítsen. Segítsetek, mit tegyek? Nem tudok tőle semmit csinálni.Hordozóban próbáltam ringatni, de mivel csak hason alszik, így ott sem marad el. Már nagyon fáj a hátam és a lábaim, úgy érzem bele őrülök.
2011. jún. 13. 13:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Hú, jó volt végig olvasni. Pont ezen a kérdésen agyalok én is. Most 5 hetes a 3. babónk és a másik kettő mellett nem tudom megtenni, hogy 10-20 percig ütögetem a popsiját a kiságyba még álomba szenderül, pedig hozzátenném, szerintem is ez a legjobb megoldás. Ráadásul már az előző kettőnél sikeresen alkalmaztam, imádnak és tudnak is aludni. Csak most a két kicsi között nagyon kicsi a korkülönbség, nem hagyja a középső, hogy 20 percig magára hagyjam. Ha meg velem van, nagyon hangos és felébreszti a másikat. Ráadásul az 5 hetesemnek apnoéja van, ha hagyom sírni nem vesz levegőt és el is ájul ha sokáig így marad. tehát, nincs is más választásom, babusgatnom kell. Nehéz dolog ez, főleg ha következetes akarsz lenni. De remélem, hogy 3-4 hós kora körül magától is megszereti a kiságyat, mert már most majdnem 6 kg.
2011. jún. 13. 16:28
 22/27 A kérdező kommentje:
Egészen mostanáig az ágyba rakást gyakoroltuk, de azon kívül, hogy végig üvöltötte a délutánt és még a derekam is megfájdult semmit nem értem el. Ahogy leraktam hiába öleltem és paskoltam a popsiját, csak sírt és állandóan kinyomta magát.......feladom...
2011. jún. 13. 19:40
 23/27 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom, hogy még nézed e a válaszokat, de azért leírom. Az én kislányom is ilyen volt, a kezembe elaludt, ahogy beraktam az ágyba egyből kipattant a szeme és sírt. Nálunk az vált be, hogy a nagyágyba feküdtem vele, úgy, mint amikor ringatom és ott aludt 3 órát is. Igaz, hogy Neked is ott kell feküdnöd mellette, de legalább alszik és egy kicsit tudsz Te is pihenni. Napközben volt ez, éjszaka elaludt a kezembe és nem nagyon kelt fel amikor beraktam az ágyba. Most már lassan 1 éves, és már elég régóta nem csinálja, ha berakom az ágyba, nem kel fel. Kitartást!
2011. jún. 18. 16:30
 24/27 A kérdező kommentje:
Igen még olvasgatom, hiába teszem le és fekszem mellé, mivel hason alszik és lerakom rögtön felnyomja magát.
2011. jún. 18. 20:04
 25/27 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. A karodba fektetve ringatod, vagy a válladra rakod?
2011. jún. 19. 09:13
 26/27 A kérdező kommentje:
A vállamon alszik el, illetve hát a melleimen. :)
2011. jún. 19. 18:14
 27/27 anonim ***** válasza:

Szerintem a válasz: hordozókendő.

Tanfolyamon tanuld meg felkötni a babát és csodát ígérhetek.

Bár rajtad fog aludni, te le tudsz ülni, tudsz főzni, takarítani, netezni. Elég win-win szituáció :)

2011. dec. 17. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!