Mit tegyek? Teljesen kikészülök!
Azt nem írtad hogy nappal vagy éjszaka nem akar a kiságyban aludni. Nekem napközben még kezdetben ha beraktam a kiságyba szinte 10 perc sem telt el és felébredt. Utána jöttem rá hogy a nappaliba a kanaéra teszem le és ott aludt órákat.
Abban igaza az előző hozzászólónak hogy ne hagyd sírni, mert ennyi idősen nem lehet elkapatni egy picibabát. Rád van szüksége, nem arra hogy leszard.
Az én babám szintén csak ölben volt el. Most 4 hós és most van el egyedül is!!! Nekem is idegfezítő volt sokszor, de hidd el megéri,mert később nem lesz egy lelkironcs a gyereked, hanem kiegyensúlyozott nyugodt babád lesz. Kitartás!
Próbálj mellé feküdni, és úgy altatni. Hátha úgy nem sír a picuri és legalább fizikálisan nem fáradsz le.
Ez nehéz időszak, segítség nélkül pedig kész káosz. A Férjemen kívül nekem sem volt más segítségem, de esténként legalább ő leváltott.
Próbáld valahogy ne rászoktatni a ringatásra, mert babuci egyre csak nehezebb lesz, és egy 10 kilós babát nem leányálom órákon át ringatni.
Szerencsére ebben nincs tapasztalatom, mert nekem ez volt a "mumus". Tudatosan próbáltam elkerülni a ringatást.
Nem mondom, hogy az jó, amit én csinálok, mert nálunk még így 14,5 hónaposan is az van, hogy mellé kell feküdnöm, és csak úgy alszik el, de ez mindig bejön, és nincs nyafizás.
Kitartás.
Nagyon durva, amit az egyik anyuka írt! Mi az, hogy a pár hetes babája hisztizik?!! Úristen, egy ilyen pici csöppségnek még nyugalomra és szeretetre, törődésre van szüksége! Ráérsz még nevelni az elkövetkezendő 20 évben, de az első éve alatt alakul ki a kötődés! Nem tudom, az ilyen emberek minek vállalnak babát?!!
Egyébként kedves kérdező, nekünk a mei tai vagy babaerszény vált be, ha nyüglődik és nekem dolgom van, csak magamra kötöm, tud közben szopizni is, majd békésen elalszik. Nem fáj a hátam, és tudom csinálni a dolgomat. Ilyenkor még nem lehet "elkapatni" a babákat, nonstop figyelemre van szükségük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!