Hasfájós baba, már teljesen kikészülök?
Nagyon erőlködik a drágám,kakis pelus van napi 1-3db,de a puki nagyon nehezen megy neki.Aludni is alig bír,folyton nyög,erőlködik.Elvittem orvoshoz,espumisant ajánlott neki.Nem használ semmit,felhívtam azt mondta akkor próbáljam meg az infacolt.Itattam vele baby mecsek teát,nem vált be.Én ittam köménymagos teát,az sem használt.Még csak 1 hónapos és így szenved szegény,én meg annyira sajnálom,már tisztára kivagyok :(
Esetleg valami bevált Nálatok?Valami ötlet?
szia!
nekünk a legjobban a Sab simplex vált be.
Ha nem használt az espumisan és az infacol sem (ezek pedig pukigondokra elvileg jók) , akkor méga Gripe Watert is megpróbálhatod.
Ha nem vagy biztos benne hogy a hasa fáj, esetleg kérhetsz vizeletvizsgálatra is beutalót, nincs -e valami fertőzése és azért szenved. VAgy nem-e refluxos? Hasi UH?
Amúgy sokszor csak az idő segít, nálunk sem használt semmi, az első 6 hét maga volt a "pokol"... :) Ordítás, üvöltés éjjel-nappal...
Kérdezz rá a dokinál vagy a védőnőnél a szélcsőre!
Sok babánál bevált, talán nektek is segít.
Köszönöm a segítségeket!
Tornáztatni szoktam,de nem igazán segít.Hasra is szoktam tenni,bár nem így alszik,mert úgy 5-10 perc után megunja és sír.
Igen,én is mindenkitől azt hallom,hogy idővel elmúlik.Meg,hogy 3 hónapig fog neki fájni a pocija,utána jobb lesz....stb
Csak annyira sajnálom szegényt,hogy így szenved :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!