Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájós baba, már teljesen...

Hasfájós baba, már teljesen kikészülök?

Figyelt kérdés

Nagyon erőlködik a drágám,kakis pelus van napi 1-3db,de a puki nagyon nehezen megy neki.Aludni is alig bír,folyton nyög,erőlködik.Elvittem orvoshoz,espumisant ajánlott neki.Nem használ semmit,felhívtam azt mondta akkor próbáljam meg az infacolt.Itattam vele baby mecsek teát,nem vált be.Én ittam köménymagos teát,az sem használt.Még csak 1 hónapos és így szenved szegény,én meg annyira sajnálom,már tisztára kivagyok :(

Esetleg valami bevált Nálatok?Valami ötlet?

2011. febr. 17. 09:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekünk a gyerekorvos írt el Papaverines kanalas orvosságot meg nospa kúpot a hasfájásra.ezeken kívül semmi nem segített.az én picurimnl kb 4 és félhónapos koráig tartott ez az időszak.
2011. febr. 17. 11:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Nálunk az vált be, hogy magamra kötöttem hordozókendőbe. Attól teljesen megnyugodott és elaludt.

Neked meg kitartást! Nekünk sem voltak könnyűek az első hónapok, teljesen megértelek. Én is kétségebe voltam esve, nem tudtam mit csináljak. És persze mindenhonnan jöttek a tanácsok, hogy "csináld ezt! csináld azt!" És persze semmi se jött be.

De most már tényleg úgy gondolok vissza az egészre, hogy nagyon hamar elmúlt, visszatekintve nem i8s tűnik annyira szörnyűnek, Te is hamar túl leszel rajta. Addig meg kitartást!

2011. febr. 17. 12:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Babamasszázs. Vannak rá tanfolyamok is, ahol megtanulhatod.
2011. febr. 17. 13:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én lányomnál is ez volt kb 3 hetes korától. Volt, hogy 6 órát sírt folyamatosan, nem aludt, nem evett, nem használt az infacol, a köménymag, a szélcső, a masszírozás, csak sírt vég nélkül. Teljesen kikészültem... Aztán kiderült (egy véres kaki után) majdnem 4 hónaposan, hogy tejallergiás... Tejmentes diétát tartottam, és mintha elvágták volna. Megszűnt a sírás, könnyen jöttek a pukik, sokkal nyugodtabb lett.
2014. okt. 15. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!