Hasfájós baba, már teljesen kikészülök?
Nagyon erőlködik a drágám,kakis pelus van napi 1-3db,de a puki nagyon nehezen megy neki.Aludni is alig bír,folyton nyög,erőlködik.Elvittem orvoshoz,espumisant ajánlott neki.Nem használ semmit,felhívtam azt mondta akkor próbáljam meg az infacolt.Itattam vele baby mecsek teát,nem vált be.Én ittam köménymagos teát,az sem használt.Még csak 1 hónapos és így szenved szegény,én meg annyira sajnálom,már tisztára kivagyok :(
Esetleg valami bevált Nálatok?Valami ötlet?
Nálunk az vált be, hogy magamra kötöttem hordozókendőbe. Attól teljesen megnyugodott és elaludt.
Neked meg kitartást! Nekünk sem voltak könnyűek az első hónapok, teljesen megértelek. Én is kétségebe voltam esve, nem tudtam mit csináljak. És persze mindenhonnan jöttek a tanácsok, hogy "csináld ezt! csináld azt!" És persze semmi se jött be.
De most már tényleg úgy gondolok vissza az egészre, hogy nagyon hamar elmúlt, visszatekintve nem i8s tűnik annyira szörnyűnek, Te is hamar túl leszel rajta. Addig meg kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!