Anyukák! Bátor anyukák! Tennétek fel arc nélkül CSAK a hasatokról képet, hogy hogy néz ki szülés után?
És mennyi idővel...
Ha bevállaljátok én is teszek fel az én hasamról.Szimplán csak "közvéleményt" kutatok:)
A környezetemben mindenki olyan vékony stb szülés után.....én valahogy nem:(
Köszönöm aranyosak vagytok nagyon,de én iszonyat csúnyának látom,csíkos is,de az már nem látszik a képen.
Az önbizalmam a béka feneke alatt.
Én is írtam még az első oldalon!!
Kedves kérdező!!!
Szerintem egyáltalán nem vészes a hasad!!!:O
Tornával, simán helyre hozható!!!!!A csíkok nagyon halványak szerencséd van!!!!!Szóval hasazni hasazni hasazni, és olyan lesz mint szülés után!!!
Nekem sokkal gázabb!!!!!
Nem ennyire domború mint a tied, DE viszon iszonyat csíkos!!!!!!:(((((((((((( Azon már csak a plasztika segít!!:((((
20:20-as aki plasztikára készül!!!:
Nagyon sajnálom, hogy ilyen lett a hasad, tökre együtt érzek veled!!!
DE legalább te meg plasztikáztatod, nekem se pénzem nincs rá, és nem is merném bevállalni!!
Én császárral szültem, és nagyon fájt!!El se merem képzelni, mennyire fájhat a hasplasztika!!!!!!!!!
De sok sikert kívánok hozzá!!!!!!!:)
Köldök pircinges válaszolónak!!!!
Neked gyönyörűűűű a hasad!!
Irigyellek!!!!:)
Lehet, én is teszek holnap képet!
35 éves anyuka aki 20 hónapja szült
Irigylésre méltó a hasad!Én 24 éves vagyok és nézd meg az én hasam.Szörnyű!Húzd ki magad nyugodtan mert csinos anyuka vagy!Gratulálok!
Kedves plasztikára készülő anyuka! Az én hasam is nagyon csúnya sajnos, olyasmi mint a tied, + még ráncos is :( (tegnapelőtti 23.34-es vagyok)
megírnád nekem, hogy ezt hogyan kell elintézni a tb-vel? Mondjuk én szeretnék még egy babát, addig gondolom nem érdemes plasztikáztatni, de utána nagyon jó volna megcsináltatni.
Egyébként, az hogy ilyen lógós lett, ennek van köze a császárhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!