Anyukák! Bátor anyukák! Tennétek fel arc nélkül CSAK a hasatokról képet, hogy hogy néz ki szülés után?
És mennyi idővel...
Ha bevállaljátok én is teszek fel az én hasamról.Szimplán csak "közvéleményt" kutatok:)
A környezetemben mindenki olyan vékony stb szülés után.....én valahogy nem:(
Sziasztok!
21.46-os vagyok.Nagyon sajnálom,hogy ilyen lett a pocakotok.Az én kis úszógumim semmi ehhez képest.Viszont nálam a cicivel van gond,egyikben van csak tej és így úgy nézek ki mint egy egypupú.Az egyik cicim mint egy barack a másik meg mint egy sárgadinnye :(Gondolhatjátok mennyire zavar!Még pólón keresztül is nagyon látszik.Már csak abban reménykedem,hogy ha elapad a tej ez is kicsi lesz mint a másik.:(
Néha a jó oldalával nyugtatom magam.Szerencs,hogy egy cickóból is elég jól szoptatom a kisfiamat.
Szia!A "lógós hasú" vagyok:)
Neked is szétnyúlt a hasizmod!!!DE hatalmas szerencséd,hogy nem csíkos és ez hasedzéssel orvosolható ,ezt vissza lehet edzeni!!!!!Az enyém "gyógyíthatatlan":(!
Én a helyedben megpróbálnám edzeni...
Szerintem sem csúnya a pocakod!
A bőröd szép maradt,pár hónap erősítés és biztosan sokkal jobb lesz.
Volt egy csajszi a szülészeten akinek hatalmas pocakja volt és sajnos az övé is megmaradt nagyobbnak.Ő haskötőt/szorítót hordott már szülés után pár nappal és most már sokkal szebb a hasa.
Ígértem, hogy én is teszek fel képet. 20 hónapos múlt a kisfiam, és elégedetlen vagyok a hasammal, de rajta vagyok az ügyön, hogy a kezdődő bikiniszezonra vállalható legyen. Óriási pocakom volt a terhesség alatt, 28 kg-ot híztam (ebből még 4-5 van rajtam, amit le szeretnék dobni). Kicsit csíkos is maradt a bőr, de azért nem vészes. Viszont edzenem kell rá rendesen. Nagyon szép izmos, feszes, lapos hasam volt, és most ilyen 35 évesen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!