Anyukák! Bátor anyukák! Tennétek fel arc nélkül CSAK a hasatokról képet, hogy hogy néz ki szülés után?
És mennyi idővel...
Ha bevállaljátok én is teszek fel az én hasamról.Szimplán csak "közvéleményt" kutatok:)
A környezetemben mindenki olyan vékony stb szülés után.....én valahogy nem:(
Köszönöm.
Lehet azért,mert Én nagyon vékony voltam/vagyok.172cm és 58kg.Nekem nagyon hamar lementek a kiló,20kg-t szedtem fel és 2-3 hét alatt simán lement.
A nőgyógyászom azt mondta,hogy amíg szoptatok ne várjak túl nagy előrelépést,majd ha a pici abbahagyja a szopizást akkor kezdjek tornázni,mert akkor már sokkal hamarabb látszódni fog az eredménye.
Fogyni nem szeretnék csak kicsit feszesedni :)
Te szoptatsz?
Csak azért írok, h holnap, ha lesz bátorságom, én is tegyek fel képet.
Nekem kicsi, és lapos, de még mindig csúnya csíkos, pedig három éves lesz nemsokára a fiam:(((
utolsó vagyok
az én kisfiam már 2 éves, szóval a hasamnak már annyi, ez már nem fog változni :( én visszafogytam teljesen a szülés előtti súlyomra, de a hasam sajnos ilyen maradt
:( enyém is hasonló,csak annyi hogy nekem nem lóg,hanem egybe van leginkább,és igy úgy nézek ki mint aki megint terhes.:(
Persze kárpótolnak a babák,de nekem kellemetlen nagyon h strandra se tudok már bikiniben menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!