Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen bilit használ gyerekete...

Milyen bilit használ gyereketek? Erről mi a véleményetek? Érdemes ennyit adni érte?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 10. 20:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

20 hónaposan szobatiszta, 2 évesen ágytiszta lett a fiam egy sima egyszerű mezei bilivel. Ilyennel: [link]

Barátnőmék kislánya 3 és fél évesen lett szobatiszta, pedig fisher price bilijük volt... Anya, apa öröménél, tapsánál, nagyi felhívásánál nagyobb örömöt, dicséretet nem tud produkálni egy zenélő bili sem. Nem vagyok Fisher Price ellenes, pl. a rezgő hintájuk volt a leghasznosabb dolog, amit drága pénzért vettünk a gyereknek. De ez a bili szerintem marhaság.

2011. jún. 10. 23:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekünk is olyan van aminek a közepét ki lehet venni és így nem kell az egész bilit cipelnem amikor kiöntöm a tartalmát. Illetve ez a kis valami simán befér a csap alá. És 580 Ft-ért vettem az Euros diszkontban.
2011. jún. 10. 23:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor venném meg, ha eltüntetné belőle a kakit, pisit, nem kellene sohasem takarítani:)

Talán akkor.

2011. jún. 10. 23:35
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekünk egy 500 Ft-os Tescos van, és a lányom 2,5 évesen szobatiszta volt.

Ez csak giccses, és hát ugye Fisher Price...

2011. jún. 11. 00:06
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, szép kis ára van... Sima, egyszerű bilit használ a fiam, párszáz forintért vettem. Én ilyet nem is vennék, nemcsak az ára miatt, hanem mert szerintem a fiam biztos, hogy játéknak nézné, és nem lenne hajlandó rendeltetésszerűen használni.
2011. jún. 11. 06:29
 16/19 anonim ***** válasza:
490 ft volt a bilije a célnak tökéletesen megfelel.biztos,hogy nem adnék ki ennyit érte.van egy teknősös wc szűkítője is,az 2 ezerről volt ezerre leértékelve.lehet nem is fogja szeretni a bilit,hanem csak a wc-t,és akkor pénzkidobás lenne.
2011. jún. 11. 06:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Mi is 390-ért vettünk az IKEÁ-ban és ezzel is szobatiszta lett a gyerek viszonylag gyorsan, két éves kora után 2hónappal.

Szerintem felesleges ennyi pénzt adni érte- de ha neked ez tetszik, és van rá pénzetek... te döntöd el.

2011. jún. 11. 07:49
 18/19 anonim ***** válasza:
A gyerekemnek 300 Ft-os bilit vettem Auchanba. A véleményem erről a biliről annyi, hogy nagyon drága:-) talán 3000ft-ot adnék érte, ha ilyet szeretnék, de szerintem ez túlzás:-)
2011. jún. 11. 08:25
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeiteket! Számomra is drága, de ha egyértelműen hasznosnak ítéltétek volna, akkor lehet költöttem volna rá, de így nem:)
2011. jún. 12. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!