Milyen bilit használ gyereketek? Erről mi a véleményetek? Érdemes ennyit adni érte?
2011. jún. 10. 20:47
1/19 anonim válasza:
Az enyémeknek sima, mezei bilijük volt... mégis 2 évesen mindegyik (4!) szobatiszta lett. Teljesen fölösleges kiadni ennyit egy bilire, főleg, hogy a bilinek nem a szórakoztatás a célja.
2/19 anonim válasza:
Húúú, ez nagyon drága!!!Ennyit nem ér!
Sima bili is elég.Mi van ha nem is akar ráülni?Én inkább a olyan wc ülőkét vennék amin gyerekülőke is van.
Ja, és ha eléakarod adni?Nem adnak érte többet 1000ft-nál.
3/19 anonim válasza:
De nem csak ezek az érvek szólnak ellene, amit eddig írtak...Mi van, ha ehhez annyira hozzászokik(dallam ha kakil,pisil), hogy másikra nem lesz hajlandó ráülni??Viszed mindenhová??
4/19 anonim válasza:
Az jó, hogy később vécéülőkeként is használható. Ami nekem fura, hogy zenél a produktumnak. Lehet a gyereknek tetszeni fog, de ha nem, akkor lehessen kivenni az elemet belőle. Ha van ennyi pénzed, vedd, de tényleg sokkal olcsóbban is lehet venni. Lényeg, hogy olyat válasszatok, amit tetszik a gyereknek!
5/19 anonim válasza:
Giccs. A tizedéért kapsz egyet a Spar-ban.
6/19 anonim válasza:
Bili ennyiért?még a saját wc ülőkém se került ennyibe!
amugy sima tescos bilije van a fiamnak.
7/19 anonim válasza:
sima bili, nem kell a giccs a szobatisztasághoz, csak időben el kell kezdeni
8/19 anonim válasza:
9/19 anonim válasza:
Tök felesleges...
Költsd ezt a pénzt inkább másra. A miénk vagy 700Ft-be került, így is szobatiszta lett. Nem is használtuk csak pár hónapig, mert utána wc-be pisilt, kakilt.
10/19 anonim válasza:
huh én is sajnálnám rá a pénzt.Nekünk "székes"bilink van vagyis ugyan így néz ki majdnem de nem zenél és 800ft-ért vettem.Kivehető a bele és van teteje.Szerintem ezt akkor sem venném meg ha gazdag lennék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!