Anyukák, nem tudunk megegyezni a volt párommal, ő köti az ebet a karóhoz, mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
1 éves volt a kislány amikor lelépett egy másik nővel,és egyik napról a másikra itt hagyott minket,nem voltunk házasok csak együtt éltünk.Most lesz 2 éves,és el akarja vinni 1-2 napra a gyereket,mert azt mondja nem velem hanem a kislánnyal akar lenni.De ugy tudom 3 éves korig az én jelenlétemben láthatja.A másik dolog hogy azt sem tudom hová vinni,nem tudom hol lakik ,hol dolgozik stb...és így még jobban bennem van a félelem.Mert olyanra is képes lenne hogy nem hozza vissza.Azt mondja ha elkezdi a bőlcsit,és ha utánna sem adom oda megy a biróságra fenyegetőzik.szerintetek?????2011. jún. 10. 12:53
11/13 anonim válasza:
Szia!
A barátnőm is majdnem ugyan ebben a cipőben van.Lelépett a pasi,most pedig el akarja vinni a kisgyereket 1,5 éves.Bíróságra ment,előadta,hogy a barátnőm nem jó anya,nem tudja gondját viselni a gyereknek,túrórudit ad neki reggelire...sorolta a baromságokat.Elsőfokon az anyának adták,a pasi kapott láthatási jogot,vagyis heti egyszer jöhet és városon belűl elviheti a gyereket pár órára.Ez nem tetszett neki...tovább ment,másod fokon ugyan ez az ítélet lett.Nem adják csak úgy az apának a gyereket.Ne hagyd magad zsarolni.Menj bíróságra te!!!!!
12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek! egy év alatt jött hetente 1 szer 1 órára hozzá itt a mi saját lakásunkban,én felügyeletem mellett.és a gyerektartást is ad havi 15e. de ne itéljetek el ,nem merem neki odaadni.Gyámügyön voltunk ott lett csináltatva egy papir hogy nálam láthassa és nem viheti el.és nálam van elhelyezve.csak azt nem tudom bíztosra ez mennyit ér.
2011. jún. 10. 15:47
13/13 anonim válasza:
Én gyámhatósággal mennék oda. Igenis meg kell mutatnia,hol lesz a gyermek,amíg vele van, és hogy megfelelnek-e a körülmények. Joga van látni, csak nem mindegy hol-mikor-meddig!!! Más is tudjon a dologról...másképp én nem adnám oda! Ha beleegyezik a dologba,akkor nincs hátsó szándéka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!