Milyen fürdetővel fürdettek és mennyi idős kortól?
Figyelt kérdés
Eddig gyógyszertárival fürdettünk,de lassan áttérnék valami olyanra,amit csak vízbe kell önteni és kész.Mit ajánlanátok?2009. márc. 20. 14:00
1/11 anonim válasza:
Kizárólag babéval amit gyógyszertárban lehet venni mert az illat és szinezék mentes és gyönyörű a bőre a 7 hónapos babánknak.
2/11 anonim válasza:
Mi így csináljuk: gyógyszertári fürdetőt forró vízben feloldottam, így folyékony lett. Fele-fele arányban tesszük a vízbe Gabi Édes álom fürdetőjével. Gyönyörű a bőre a kislányomnak!
3/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok: 3 hónapos kortól kezdtük a Gabit használni
4/11 anonim válasza:
Lipikar Syndet;gyógyszertári, színezék, és illatanyagmentes;
5/11 anonim válasza:
Közel 5 hónaposan mi még mindig a gyógyszertárit használjuk.Egy keveset rakok a kádba mikor engedem bele a vizet és így nincs vele gond
6/11 anonim válasza:
Nekünk is azt mondta a doktornő hogyha már nem akarom használni a gyógyszertári fürdetőt akkor csak a Babe-t használhatom. Vettem is 3,5 hónapos kisfiamnak és nagyon meg vagyunk elégedve vele.
7/11 anonim válasza:
Az első naptól ahogyan a kórházból haza jöttünk mi Johnsont használunk.
8/11 anonim válasza:
A Babe termékeket lehet használni igazán a babáknál, azok nem alergizálnak. A GABI az egy förmedvény. NE HASZNÁLJÁTOK!!! Tönkre teszi a felnőt bőrét is, szárít. Ez csak reklám, a Heim Pál korháznak-nem a kórházzal van a gond, hanem a termékkel. Biztos helyről tudtam meg.
A Babenak nagyon jó a napvédője is. Hamarosan kell majd.
És még jó a Neogranormon is.
9/11 anonim válasza:
Én már a 3. babámnál használom a Gabi termékeket és nem a kórház ajánlása miatt, mert az nem érdekel, de nálunk mindegyik gyerek bőre gyönyörű. Igaz, nem teszek sokat a vízbe - a kevesebb, néha több elve miatt. Biztosan jók a Babé termékek is, mert mindenki, aki használja áradozik tőle. Én még nem próbáltam, így nem is ismerem. Az első 3-4 hónapban én a gyógyszertári fürdetőt használtam és utána kezdtem használni a Gabit. Nekünk nincs vele semmi bajunk és eddig se volt. Az ára is barátságos, nekem a Babé árai kicsit magasak, de mondom ez saját szoc. probléma, aki szereti, használja azt. Egyedül a Johnson's termékeket említette a védőnő, hogy azt nem ajánlja, mert sok problémás esetet hallott. Ennek ellenére sokan ezt használják és esküsznek rá...Ahogy minden baba bőre más, úgy az anyukák ízlése is az.
10/11 anonim válasza:
A Babét én is nagyon tudom ajánlani. Bár drága, de sokáig elég. Mi a Gabit sose próbáltuk, de ha nem érzékeny a bőre lehet, hogy jó. Az én lányomnak még a Johnsonstól is nagyon száradt. Bár azt mondják a víznek is szerepe van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!