Mit tudok csinálni egy 8 hónapos gyerekkel?
Amióta megvan alig voltam vele. A nagyobbik fiamnál lemaradtam az első lépéseiről, az első szavairól meg szinte mindenről. Próbáltam pótolni de hát az nem olyan. Most a második fiamról nem szeretnék ennyire lemaradni. Szeretnék sokmindent csinálni velük. Milyen közös dolgot tudunk csinálni? Ötletek?
29/F
-Vidd el játszira,van ahol van babahinta,ha nincs akkor otthon hintáztasd(ha van).Nekünk szoba hintánk van
-Ha már ül bicikliülésbe,biciklizz vele,nézzetek kirakatokat,szökőkutat
-Menjetek el játszóházba
-Ha otthon vagytok te etesd meg
-Labdázzatok úgy hogy magad elé ülteted háttal,anyuka veletek szemben és gurigatjátok a labdát
-tornáztasd
-tapsikoljatok,mondókázz neki stb.
8,5 hónapos kisfiú anyukája
Nagyon jó ötleteket írtak az anyukák, aki meg csak cseszegetni tud, jobb lenne ha elgondolkodna, hogy van végre egy apuka aki mer változtatni és segítséget kérni!
Az ötletekhez csatolnám:
- a párom a 8 hónapos fiunkkal együtt szokott pancsolni így nyáron a felfújható kismedencében.
- együtt állnak be az autóval (ölébe ülteti)
- együtt szedik össze a tojásokat,etetik meg a csirkéket (persze megizzasztja, mivel fél keze foglalt ahogy cipeli)
A napi életedbe szuperül be tudod vonni,és azt élvezik a legjobban.
Szerintem a két gyerekedet együtt is elviheted.
A nagyot engedd, hogy tolja a babakocsit (persze segíts neki).
Vagy a nagy száguldozhat a motorján (már ha még szokott, vagy ha már biciklizik, vagy futóbringázik akkor azon).
Vidd el őket fagyizni (a kicsi egy üres tölcsért kapjon).
A feleséged odáig lesz, hacsak 3/4 órára elviszed otthonról mindkettőt :o)) És persze Te sem bánod meg...
(Amúgy meg már leírtak sok-sok jót, abból mazsolázhatsz)
(Játszóteret a két gyerekkel elsőre nekifutásra nem ajánlom, pont abban a korban vannak, amihez kell némi gyakorlat, de ha szereted a kihívásokat, akkor hajrá! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!