Örökmozgó babátoknál hogyan éritek el, hogy ne szaladjon ki az úttestre? Mit lehet csinálni a gyerekkel, ha jön az autó és még babakocsiztok is párhuzamosan?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 21:52
1/5 anonim válasza:
Ha gyakran jártok főút mellett, és sehogyan sem tudod egyszerre a lurkót és a babakocsit is fogni, javaslom, tegyél rá babahámot! Tudom, sokan idegenkednek tőle (tulajdonképpen én magam is), de még mindig jobb, mint sírni, ha megtörténik a baj.
Így néz ki, olyan, mint egy póráz:
2/5 anonim válasza:
Fegyelmezessel? Estleg. vagy nem tudom mire gondolsz. mekkora a babad? az en kisfiam igazi örökmozgo es sosem volt ezzel semmi gondom. Rettenetes szofogado kisfiu, de en vegig nagyon következetes voltam, ha valamit nem azt akkor 5 perc nyaggatas utan sem.
3/5 anonim válasza:
BAromira odafigyelni, és nem engedni messze, rászoktatni, hogy álljon meg, és hallgasson rád. Ez kemény meló, de muszály. Vagy fogasd vele a babakocsit, tolja ő is, ezt szokták élezni. Ha mindez nem használ, vegyél babahámot, jobb félni, mint megilyedni.
Nagylányom 21 hós, a kicsi 4 hetes, nincs gond.
4/5 anonim válasza:
Nem írtad a nagyobb baba korát, így lehet, hogy nem jó az ötlet: testvérfellépő a babakocsihoz segítene?
5/5 anonim válasza:
volt egy hónap, amikor nem fogadta el.olyankor mondtam neki, hogy nem, mert elüt az autó, és akkor megyünk a kórházba. ő meg bömbölt és húzta le magát az úttestre, közben fogtam kezét, mondatm neki, ha nem hallgatsz rám, akkor sajnos beülsz a babakocsiba. ezt jópárszor eljátszottuk, ha gyalog voltunk, akkor volt, hpoyg félúton visszamentünk a babakocsiért. há nem volt eygszerű, idegölő móka, de most már jóval kevesebbet próbálkozik, amúgy elég makacs kis jószág. olyan 14 hós korától kezdve próbálta, és kb. 15 hósan már nem annyira akart lemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!