Hason vagy háton altatás?
Kisfiam első itthon töltött éjszakáján kiderült, hogy ő bizony hason alvós baba lesz. Dokink egyik látogatása alkalmával meglátta, hogy hason fekszik a nappaliban a gyerek, elkezdett szinte visítani velem: Anyuka, anyuka, nem tesszük hasra a gyereket! Jó nagyokat bólogattam, aztán csináltam mindent úgy, ahogy a gyerekemnek jó. Ráadásul légzésfigyelőnk is volt. Most 20 hónapos múlt, és még él. :)
Hozzáteszem egyik alkalommal, mikor a gyerkőc éppen a hátán feküdt a nappali kanapéján, én meg mosogattam, érdekes fuldokló-síró hangot adott ki kisfiam. Odaugrottam hozzá, felkaptam, és egy jó nagy adag bukás folyt ki a száján. Ha nem kapom fel, ott fullad meg a saját bukásában hanyatt fekve. Na ennyit arról, hogy mennyire hajtja oldalra a fejét a gyerek, ha bukik... hason viszont mindig simán kifolyt a szájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!